Healing sounds (lig)concert

Anarupa Music
24-09-2023
14:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 35,-
healing
muziek, zang en dans


Kom je baden in het muzikale licht en kom helen wat in jou geheeld wil worden.
Anarupa is Sanskriet en betekent ‘Dat wat schittert’. De trilling als het wordt uitgesproken resoneert in elke vezel van je lijf. Zo ook met de betoverende klanken van het gitaarspel (Paul) en zang (Judith) die zij het publiek aanreiken.

De mantra’s die zij ten gehore brengen zijn helend, zacht en ontroerend, meditatief. Zo schitterend en schoon, maar wat het nu precies is, wat het met je doet, dat is niet in woorden uit te drukken. Het ontroert. Het is Dat wat voorbij gaat aan de schoonheid van de songs en instrumenten. Ervaar zelf en laat je dragen op deze unieke ervaringsreis van heel wording.

Judith: “Mijn missie is om via onze klanken aan jouw heelwording te mogen bijdragen. Op dit muzikale helingspad kwam ik als kind erachter dat neuriën of zingen me gerust stelde. Zo kon ik pijn, verdriet en angst verdragen en het ging er door over. Na een lange weg van verschillende fysieke uitdagingen, begrijp ik nu hoe bepalend en schonend het zingen is. Het is voor mij een reis naar de ervaring van heel zijn.”

Het betreft een ligconcert. We willen je vragen om je eigen matje, dekentje en/of kussentje mee te nemen, zodat je het zo comfortabel mogelijk kunt maken voor jezelf.

Entree: € 35,- inclusief een drankje

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Evenement / Agenda delen: