Light up your spirit retreat

Light up your spirit retreat
02-09-2023
10:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 88,-
healing
retreat


Dompel je onder in een spiritueel retreat / retraite waarin je heelt wat jouw Ziel tegenhoudt ten volle te stralen en waar je jouw intuïtieve Divine Zelf helemaal oplaadt en verder activeert.
Je ontmoet (desgewenst) gelijkgestemden of trekt je eventjes terug in het natuurgebied. Laat je inspireren door een scala van uiteenlopende spirituele workshops / ceremonies / meditaties of 1-op-1 healings. Een Self love verwen kado!

Wat dacht je van een Helende vuur en water ceremonie, reiki healing, edelsteen healing onder begeleiding van drum? Of kom meer in verbinding met jouw Divine Feminine power in de Egyptische Belly dance workshop, activeer jouw intuïtieve Zelf in de godinnen meditatie of ruim belemmeringen op in een heerlijke dans van de Ziel. Zo maar een greep van de fijne dingen die je mag verwachten.

Ook kan je het Ziels labyrint lopen in de natuur om dieper de verbinding met jouw kern / zielsmissie te ervaren of juist om inzichten te krijgen wat dit belemmert.
Natuurlijk verwennen we je deze dag ook met biologische thee of koffie en een heerlijke lunch uit de eigen moestuin van op Hodenpijl in Den Hoorn.

Over ons
Wij zijn een team van 8 bevlogen dames uit verschillende disciplines die de handen ineen hebben geslagen om jou deze dag optimaal te verwennen en van dienst te zijn. Allemaal zijn we verbonden met de godinnen energie / energie van Divine Feminine op één of andere manier en werken we vooral vanuit onze intuïtieve vermogens om jouw spirit te voeden, helen en laten stralen.
Want als jij straalt, straalt dat uit naar jouw omgeving.
En zo stralen we samen een beetje meer.

Op deze aardende plek waar de verbinding met de natuur overal aanwezig is willen we heel graag kennis maken met jou. Dus kom en light up your spirit samen met ons, voel je welkom!

Datum: : 2 september 2023
Prijs: €88,- inclusief drinken, biologische lunch uit de moestuin en drie workshops/ healings / meditaties
Tijd: ongeveer 10.30 tot 18.30 (nadere info volgt vlak voor het retreat)
Locatie: Op Hodenpijl
Aanmelden via: vragen over? Mail evaders@academy4life.nl of boek direct een ticket op https://www.academy4life.nl/product/spiritueel-retreat/

Praktische informatie:
Prijs: €88,- inclusief drinken, biologische lunch uit de moestuin en drie workshops/ healings / meditaties
Tijd: 10.30 tot 18.30 (nadere info volgt vlak voor het retreat)
Vragen? Mail evaders@academy4life.nl

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.
Evenement / Agenda delen: