Happy Spirit Days Festival

Happy Spirit Days Festival
26-08-2023
10:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 65,-
healing
muziek, zang en dans


Op 25, 26 en 27 augustus organiseren Op Hodenpijl en Happy Spirit Days een 3 daags feelgood festival, het Happy Spirit Days festival. Dit is de vijfde editie van het festival maar dit jaar voor het eerst op onze prachtige locatie Op Hodenpijl, midden in groen.

Happy Spirit Days is het festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer. Waarbij we natuurlijk gek zijn op healthy food, muziekoptredens van formaat en allerlei verrassingen. Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Op Hodenpijl is een plek waar we o.a. met een biologisch restaurant en een cultuurkerk lichaam, geest en ziel voeden. Kunst, cultuur, lekker eten, literatuur, muziek en bijzondere lezingen rond onderwerpen als zelfontplooiing, antroposofie, natuur, alternatieve geneeswijzen, bewustwording, spiritualiteit en historie staan hierbij centraal. Daarnaast bieden we ook diverse meditatieconcerten, mantra-zingen, workshops en allerlei andere activiteiten die in lijn zijn met onze visie.

We bieden een plek waar mensen kunnen ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen.

Samenwerken is dus een perfecte combinatie. We bundelen onze krachten, ervaring en kennis om zo een geweldig festival met een bijzonder inspirerend festivalprogramma neer te zetten.

Tijdens het festival kan je diverse workshops doen en genieten van de mooiste optredens. Naast de activiteiten vind je ook een Garden met verrassingen, diverse foodtrucks, consulten en sessies op allerlei gebieden. Je kunt je tarotkaarten laten leggen, een consult numerologie, een medium bezoeken en meer. Deze activiteiten zijn tegen betaling, maar wel voor festivalprijzen.

Ook is er een bazaar met diverse stands en kraampjes waar je artikelen kan kopen waar jij happy van wordt!

Het programma is inmiddels grotendeels bekend! Klik hier voor het programma.

De kaartenverkoop staat inmiddels online! Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze.

Klik hier om je tickets te bestellen!
Evenement / Agenda delen: