Privé retraite Ontspanning of Bewustwording

Landgoed Berg en Dal
15-08-2023
11:00
Landgoed Berg en Dal
Limburg
€ 780
retreat
workshop


PRIVÉ RETRAITES
Vanaf het moment dat je bij ons incheckt voor een privé retraite, ervaar je rust en ruimte. Je verblijft in het prachtige guesthouse van Landgoed Berg en Dal dat zich aan de rand van het ‘Leudal’ bevindt, een uniek beschermd natuurgebied.

In een oase van groen breng je hier 3 tot 7 dagen door, alleen of met je geliefde; familie; vrienden of collega’s (tot maximaal 4 personen).

Wij geven jou ultieme rust, daarom verblijf je bij ons hele dagen en staat het guesthouse geheel tot jouw beschikking. Je deelt het guesthouse dus niet met vreemden.

Dus ben je toe aan onthaasten; minder stress of meer balans tussen privé en werk? Ben je herstellende van een burnout of andere klachten? Zoek je verbinding met jezelf, alleen of met anderen of een uniek teamuitje? Boek dan een privé retraite bij ons.

Een retraite bestaat uit Ontspanning of Bewustwording.

Een privé retraite kan zowel preventief als helend werken en een juiste afstemming op jou als persoon staat bij ons centraal. Wanneer je een langere tijd verblijft ervaar je de kracht van herhaling. Hoe vaker een sessie herhaald wordt, des te dieper de werking.

Het vermelde tarief is een *vanaf* tarief, zie onze website voor meer informatie. Je bent van harte welkom!
Evenement / Agenda delen: