Avatar training

Inge Saraswati
21-10-2023
10:00
Inge Saraswati, Centrum voor universele liefde en levensgeluk
Noord-Holland
€ op aanvraag
Uncategorized
workshop


De avatar cursus is een cadeau voor het leven: 9-daagse training voor ieder die in contact wil komen met de eigen innerlijke kracht

Leven vanuit je bron wil zeggen dat jij niet meer uit overleven handelt maar creëert. In de avatar cursus leer jij te vóelen, in plaats van in allerlei denkstrategieën te vervallen. Jij wordt de schepper van jouw eigen leven. Jij laat je niet meer leiden door ballast en conditioneringen uit het verleden. Deze conditioneringen blokkeren jouw creativiteit, jouw levenskracht en jouw flexibiliteit.

Zo komt er een zee aan ruimte vrij in jouw geest. En ruimte geeft de mogelijkheid tot het scheppen en creëren. Dat geeft kracht en geluk. Door verbonden te zijn met je Zelf ben jij ook in staat beter te verbinden met anderen in echtheid.

De ervaringsgerichte avatar training biedt effectieve methodes om verlangens, grote plannen, kleine verbeteringen, dromen, projecten of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Innerlijke kracht en grote toename van je levenskracht werkt bevrijdend!

Lees verder op onze website.

Praktisch
Individuele kennismaking/ introductie workshop tijd af te stemmen tussen jou en Inge
Duur ongeveer 1.5 uur
Kosten €75,-

De training staat gepland van 21 t/m 29 oktober 2023 en van 17 t/m 25 februari 2024
Evenement / Agenda delen: