8 daags programma – Lions Gate 8-8 Chakra Transformation Cycle en Frequentie Upgrade

Rohan | Ascension Power
31-07-2023
07:00
online
Online
€47
korting actie
ascensie
healing


Kortingsactie van 97 voor ...

Tussen 26-07 en 12-08 vindt er een planetaire uitlijning plaats tussen Sirius en het kosmische centrum en opent er een portaal. Dit Kosmisch Portaal, een opening tussen de fysieke en energetische wereld en andere dimensies, wordt ook wel de Lions Gate genoemd, omdat het zich voordoet in het astrologische teken Leeuw.

Deze periode staat in het teken van ‘de oude jij’ loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor vernieuwing. De hoge trillingsfrequenties en lichtcoderingen die in deze periode vrij komen kunnen je hierbij ondersteunen, waardoor je een diepgaande transformatie kunt doormaken.

Op 8-8 is het portaal volledig geopend en de energie op z'n krachtigst. De sluiers tussen de verschillende dimensies zijn dan flinterdun, zodat bijzondere energie en lichtcoderingen toegankelijk zijn.

Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van deze kans en de energie in deze periode, nodig ik je uit om mee te doen aan het komende 8-daagse transformerende programma.

8-DAAGS PROGRAMMA: Blokkades transformeren en oude ballast loslaten -
LIONS GATE PORTAL 8-8 - CHAKRA TRANSFORMATION CYCLE en FREQUENTIE UPGRADE

Transformeren van Blokkades en opschonen en loslaten van oude ballast en upgrade van je energetische systeem door ontvangen van lichtcoderingen en frequenties van dit moment.

WAT KUN JE VERWACHTEN:

8-daags programma van 01 t/m 08-08-2023
Kickoff sessie: een diepgaande energetische Clearing op 01-08-2023 om 21:00 uur via live webinar (opname komt beschikbaar)
Dag 2 t/m 8 dagelijks een chakra healing op afstand gericht op het transformeren van blokkades. Sessies vinden plaats in de ochtend, je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Afsluiting: Krachtige Lions Gate Ascentie Activatie op 08-08-2023 om 20:00 uur, via live webinar (opname komt beschikbaar)
30 dagen toegang tot de besloten leeromgeving met informatie, tools en oefeningen om je bewustzijn te vergroten


De prijs voor dit transformerende programma was 350 euro (individueel programma), nu verlaagd naar geen 97 euro maar slechts 47 euro. #nobrainer

In deze energetische krachtige periode is het zo extreem belangrijk om NU oude issues los te laten en blokkades te transformeren, zodat jij je steeds verder kunt ontwikkelen in bewustzijn.

Voor deze bijdrage ontvang je maar liefst 9 energetische sessies die jou zullen ondersteunen in een hogere staat van bewustzijn te geraken

Meld jezelf even aan want dit wil je niet missen!

En anderen ook niet. Deel deze super aanbieding dan ook met iedereen die je kent en waarvan je weet dat ze wel een energetische steun in de rug kunnen gebruiken.


Aanmelden op https://ascensionpower.plugandpay.nl/checkout/lions-gate-chakra-transformation-cycle
Evenement / Agenda delen: