Agenda Ascension Healer

Rohan
Ascension Healer
Healing Membership, Ascensie Master Classes, Opleiding Energiewerker & Spiritueel ondernemen, Healing, Lichtwerk, Clearing,
Rijswijk (ZH)
Zuid-Holland
Ja, max. capaciteit 24 pers.


Op deze pagina vind je activiteiten van Ascension Healer en de Ascension Power Academy.

Wil je kennis maken met energiewerk en wat een healing sessie voor jou kan betekenen?
Regelmatig faciliteer ik een gratis healing op afstand of een healing webinar, waar je je gratis voor kunt aanmelden via de website.

Via Ascension Healer faciliteer ik een Healing Abonnement: iedere maand 2 healing en clearing sessies voor een vaste lage bijdrage.
Dit is bewust heel laagdrempelig om healing en noodzakelijk energetisch onderhoud voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken.

Daarnaast faciliteer ik het programma Ascension Masters, een opleiding waarin ik mijn kennis en ervaring deel over energiewerker én spiritueel ondernemen, waarbij ook zakelijke aspecten aan bod komen, zoals je website, online zichtbaarheid, marketing, money mindset en je waarde durven vragen, iets waar veel lichtwerkers, coaches en therapeuten lading op ligt. Deze combinatie maakt de opleiding uniek.

Kom in verbinding en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief via de website en volg ons op Facebook, Youtube, Instagram en wordt lid van de Telegram groep.


Namasté

Rohan
Evenement / Agenda delen: