Voice of the Feminin Kryst

Meriye Amara
22-07-2023
11:00
Vederlicht Poperinge Belgie
Vlaanderen
€111
doelgroep korting
ascensie
meditatie


Welkom op deze mooie bijzondere dag, het ontroert me alvast heel diep dat alles zich op magische wijze zo heeft gevormd dat we deze dag initieren mogen, de 22e Juli, feestdag van de Magdalena, In Poperinge, Belgie.


The Feminin Kryst is de bewaarde intacte codering binnen het vrouwelijke waarin zij WEET realiseert en aan kan zetten dat zij de eeuwige stroom in zich draagt, dat zij haar onsterfelijke zaadcodering vanuit het oorspronkelijke veld op de allereerste plek zet en zich niet (meer) laat verleiden om in aftakkingen van haar Wezensstroom te stappen.
Daar is het nu ECHT tijd voor.

De Feminin Kryst is puurheid. Oorsprong. Liefde. Kracht. Schoonheid, Wijsheid, Doortastendheid. Vreugde. Devotie. Schepping. Uitstraling.
Dat is ook de uitnodiging van deze dag voor ons. Hoe belichaamd durf jij in deze kracht te staan?
Kun jij deze Puurheid, Liefde, Wijsheid dat wat je zo diep in je Wezen bent uit te stralen?
Wat voor gevolgen heeft dat voor je handelen? Je Zijn?

Met de ultieme verfijning binnen het vrouwelijke weet zij doorgangen te creëren in de illusie in haar eigen programmeringen en daar waar ze zichzelf vast houd in beperkende patronen of werelden. Ze heeft de schaduwvelden verkent en beleefd, ze is diep in de onderwereld afgedaald, ervaringen van onderdrukking, onrecht maar zij weet ook de weg daar weer uit. MET haar liefdevolle grote hartsfrequentie INTACT.
Met haar innerlijke kompas die haar naar de diepe alchemie in zichzelf brengt, de Bronfrequentie en de eeuwige stroom die in haar is en alle Realisaties die ze daar vinden kan. Dat deze stroming vanaf vandaag aan mag staan en verdiepen, onze hele realiteit zich herschikken mag in de hoogste frequentie wat we willen verwezenlijken in dit leven.

The Feminin Kryst voelt en weet ze wie ze is.
Ze weet hoe kostbaar ze is
Ze koestert zichzelf als een kostbaar juweel.
Feminin Kryst neemt haar plek in binnen het AL in de goddelijke Ordening die IS omdat zij de coderingen heeft alle velden te betreden en kennen.

Het Vrouwelijke is in staat om hele minieme frequentieverschillen te voelen en detecteren. De Vrouwelijke kracht is uitermate subtiel maar vergis je niet in haar kracht en haar vermogen om iets Lichamelijk te maken.
Om geboorte te geven aan haar eigen grootse Wezen maar ook aan projecten en haar missie.

Het Vrouwelijke heeft door haar geschiedenis heen ook diepe wonden op haar stem en het uitspreken van haar Waarheid, vaak zit dit als een soort gruis op haar stembanden die we vandaag mogen voelen en balsemen.
Jouw stem mag NU gehoord worden. Open je stem zodat je Waarheid doorstromen mag vanuit Jouw unieke bronfrequentie

De vibraties van onze stem is een helende trilling die we ook door ons lichaam kunnen sturen, je stem is een waardevol instrument waarmee je dimensievelden opent.
Onze stem kan zelfs de uitlijning maken helemaal door je baarmoeder, cervix, yoni, perineum de aarde in. Voor de man gaat dit via zijn prostaat.
Vanuit de lijn van de Hoge Initieerden wisten de hogepriesters en hogepriesteressen hoe geluid en klank vormen tot in het stof konden brengen.

Griet werkt vandaag met de monolina dit is een liggende harp die je op het lichaam kunt plaatsen. De helende klanken en vibraties van dit instrument openen je lichaam en activeren de diepe klanken in jouw Wezen. Dit opent jouw bewustzijn dat JIJ zelf het instrument bent van jouw unieke Bronfrequentie.
JIJ bent het instrument van de Bron, je draagt in jou de vibratie en belofte van de Feminin Kryst.

Met je stem zaai je het zaad voor morgen!
Met je woorden open je velden, schep je vortexen en herinner je de Nieuwste songlines van de Aarde.
Zo welkom om dit vandaag in een warm Liefdesveld samen verder te ontdekken en ontvangen.

Je bent zo welkom!
Zaterdag 22 juli
11:00 – 17:00 uur
Vederlicht meditatiecentrum
Bruggestraat 34
Poperinge Belgie

Mannen zeker ook welkom!

Bijdrage:
99 als je minder te besteden hebt
111 regular prize
133 support ticket als je bij wilt dragen voor een ander


We gaan afstemmen en mediteren,
Kristallijn soundbath en lichttaal
Rozenfrequenties en godsvonkolie
Opening van je keel en de keelchakra
Gezonde Vegetarische hapjes en na afloop biologische vegetarische soep


Overnachten is bijvoorbeeld hier mogelijk:
https://www.iledebambecque.eu/nl/
https://www.theuvelhof.be/

Stuur een berichtje naar Meriye info@divine-earth.one of Griet, griet@vederlicht.be om je aan te melden, voel je welkom en we verheugen je ontzettend op je komst!
With love!

Evenement / Agenda delen: