Workshop SoulCollage® thema: liefde

Mirros
25-11-2023
13:30
Mirros, Poortugaal
Zuid-Holland
€30
doelgroep korting
workshop


Tijdens SoulCollage® zijn we creatief bezig met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Zonder na te denken pak je afbeeldingen die je aandacht trekken. Net even een seconde langer je blik op een afbeelding laten rusten, betekent vaak dat het beeld resoneert met iets in jou. Je hoeft helemaal niet te weten met wat, of waarom. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte collage je te vertellen heeft.
De kaart laten spreken is als het ontvangen van wijsheid van je eigen ziel.

In augustus, oktober en november geef ik live workshops met de thema's: geloof, hoop en liefde. Vanaf september geef ik online workshops op basis van de werken van barmhartigheid.

Het ontwikkelen van deugden als geloof, hoop en liefde en het beoefenen van barmhartigheid worden door christenen gezien als daden van christelijke naastenliefde en liefde voor God. Door veel mensen worden ze echter aangenomen als universeel. Ik zie dat ook zo.

Bij elke workshop staat een vraag die je vooraf kunt beantwoorden. In de workshop gaan we er dieper op in, door gesprek en informatie die ik inbreng. We maken een kaart met het thema.


Zaterdag 25 november: Liefde

Liefde is niet alleen een passie voor iets (iemand) dat begrijpelijk is. Het is juist ook houden van wat redelijkerwijs niet aantrekkelijk genoemd kan worden. Deze liefde wijdt zich aan mensen ondanks het feit dat er bijvoorbeeld geen banden van verwantschap of affectie zijn en zonder dat een afspraak of functie daartoe zou verplichten. Dat kan onvoorwaardelijke liefde zijn.

Vraag: hoe ervaar jij liefde?

Doelgroepkorting: mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 20 euro.
Evenement / Agenda delen: