Lezing: Quantum Zelf-Herzienende Vermogens

Cocky van Dam
26-08-2023
13:30
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€35,=
networking
nieuwe-aarde


Op 26 augustus a.s. komt gastspreker Quinten bij Centrum-Nautilus.

Even voorstellen: 

Mijn naam is Quinten, ik ben me bewust dat er meer mogelijk is dan de gecontroleerde stroming van waarheid welke we aangeleerd krijgen in deze wereld.

Ik start met enkele lezingen in samenspraak om mogelijkheden te her-openen samen met elkaar. Hierin deel ik enkele ervaringen die ik meemaak met mensen en mensachtigen uit andere werelden. Zo breng ik inzicht in fysieke realiteiten welke door duizenden andere mensen ook worden ervaren.

Door samen in dialoog te gaan met elkaar omtrent cruciale informatie als: Quantum-wetenschappen, Bewustzijn & Buitenaards contact komen er inzichten vrij die alles veranderend zijn voor hoe jij jezelf ervaart in het dagelijkse bestaan. 

Omdat vele mensen de noodzaak voelen om aan de slag te gaan met de waarheid en de misleidingen te doorzien, praat ik over de Kracht van de mens. En laat ik voelen hoe je deze kan inzetten.

Ik ontmoet je graag op een van deze momenten!

(Elke lezing/samenspraak is anders en raakt andere informatie aan.)

 
De lezing

In deze lezing raakt Quinten verschillende diepgaande onderwerpen - en inzichten aan, die verbonden zijn met de vermogens en Kracht die we in ons dragen. Welke een ander licht laten schijnen op de huidige realiteit waar we ons met elkaar in bevinden. 

Quinten vertelt meer over deze multidimensionale werkelijkheid en diept hierin door op eigen ervaringen buiten de alledaagse realiteit;
buitenaardse contacten en herinneringen uit andere werelden waar nauwlettend wordt waargenomen wat hier afspeelt. En er wordt dieper ingegaan op de kracht en impact van ons bewustzijn in de Quantum-realiteit.

Er worden meerdere simpele praktische technieken gedeeld die door middel van je hoofd, hart en lichaamsbewustzijn te gebruiken bewustzijnsverruimende effecten kunnen hebben en een verheldering brengen in Manifestatie en Transformatie. Hierin is ruimte voor vragen, opmerkingen en om samen in dialoog te gaan.

Aanvang: 13.30 - 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur is de zaal geopend.
Kosten: € 35,=. incl. koffie, thee en een versnapering. Gaarne contant bij binnenkomst betalen.

Voor reserveren: https://centrum-nautilus.nl/activiteiten/reserveren-activiteiten-behandelingen

(We willen je vragen om je smartphone in de auto te laten liggen.)
Evenement / Agenda delen: