Seminarie Stromend Vertrouwen – weer terug in resonantie met Gaya!

Berthold Notthoff
02-09-2023
19:30
Groesbeek
Gelderland
€35,00
healing
workshop


Seminarie Stromend Vertrouwen

Elk levend wezen is omgeven door een aura. Deze aura heeft een energiestroom die wordt gevoed door yin, de rode aarde-energie, en yang, de blauwe energie uit het universum. Mensen worden soms aanzienlijk geblokkeerd om 100% van deze energie op te nemen, waardoor ze niet ten volle kunnen leven.

Aan het einde van het jaar 2020 was er een astrologische epochale verandering na ongeveer 200 jaar. Dit heeft de kwaliteit van de yin en yang energie veranderd.

In het seminar wordt duidelijk wat de basis was van onze 'oude normaliteit' en waarom deze niet terugkeert. Welke invloeden geven vorm aan onze 'nieuwe werkelijkheid'? Energetische achtergronden, kenmerken en veranderingsprocessen worden eerst uitgelegd.

Daarna pas ik de menselijke trilling van alle seminardeelnemers aan de nieuwe aardetrilling aan en los ik die blokkades in de aura van alle deelnemers op die een optimale resonantie met Gaya niet mogelijk maken. Dit verhoogt merkbaar de energie van elke individuele deelnemer aan het seminar.

Toen hij weer in resonantie met Gaya werd gebracht, creëerde een vroege deelnemer de uitdrukking: "Stromend Vertrouwen".

Waar: Conference venue de Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek
Wanner: 02.09.2023 um 19:30 uur
Duur: ca. 1 uur
Energievergoeding: 35,- €, graag contant ter plaatse

Belangrijk:

Registratie vooraf is vereist. Contactgegevens zijn te vinden op de website:
https://berthold-notthoff.jimdosite.com/
Evenement / Agenda delen: