Finca Vrij Feestival/ FAIR

mini beurs, workshops, dans, muziek, lekker eten, verbindingsdag en feest!
24-09-2023
10:00
retreat center Finca Vrij, Scharendijke
Zeeland
€5 / €55 zie event
beurzen
muziek, zang en dans


Dit jaar bestaan we vijf jaar en dat gaan we vieren.
Deze zondag 24 september hebben we een mini beurs en worden er de hele dag door allerlei verschillende workshops gegeven. Deze dag gaat het om verbinding, om samen zijn, om het leven te vieren en ook om het vijfjarig bestaan van Finca Vrij te vieren.
Het hele programma volgt later, maar we kunnen wel alvast zeggen dat er klank-healing zal zijn, dat er gedanst wordt, dat je een massage kunt krijgen of een aura reading, dat er prachtige leren tassen en andere unieke leren stukken verkocht gaan worden en heerlijke olieën, naast de Selficas die wij zelf verkopen en nog veel meer.
Charlotte Dun komt heerlijk koken, dus ook je fysieke lichaam wordt goed gevoed. 🙂
Verder kun je zalig genieten van de krachtplekken in de tuin, zoals de wilgentempel, je kunt het Damanhurian spiraal lopen en onze intentie is de meditatie piramide af te hebben, zodat je ook deze nieuwe krachtige plek kunt ervaren. We duimen dus voor droog en mooi weer 😉
We beginnen om 10 uur en eindigen om 17 uur.
Toegangsprijs is 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee of 55 euro met eten, drinken en 2 workshops, aangeboden door Team FInca Vrij. Als je je op wilt geven als bezoeker of als het je leuk lijkt deze dag te helpen, een workshop te geven of ook jouw unieke producten te verkopen, kun je mailen naar team@fincavrij.nl of app naar 06-53727895/ 06-26690770.
Wil je goed aangeven of je als bezoeker of aanbieder wilt komen?
Dank je wel als je dit wilt delen ❤
Aanbod tot nu toe: Finca Vrij: Selfica's/ Tamara van der Hooft: Reading sessies/ Wim Noordhoek: Lederen items/ Angelique en Roel: Tarot/ Henk Tennekes: Meditatie stoelen, dekens en meer t.b.v. kinderen in Kenia/ Johanna van Dijke: Sieraden/ Schataan: Landen in je lijf en Rebalancing sessies met de ANKH.
Evenement / Agenda delen: