Workshop tweedaagse: Maak je eigen baby mocassins.

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
14-10-2023
10:00
Reesdal IJhorst
Drenthe
€175
workshop


Een mocassin was traditioneel schoeisel voor de indianen. Er waren in het verleden veel verschillende designs. Een mocassin werd altijd versierd met kleine weefkraaltjes. Hieraan konden de indianen verschillende stammen herkennen.

Het maken van een baby/peuter ( mocassin ) is een prachtige traditionele kunstvorm. Een paar eigen gemaakte baby/peuter mocassins is een super leuk en origineel cadeau om bijvoorbeeld aan aanstaande ouders of ouders te geven. Baby mocassins zijn niet alleen heel schattig maar ook erg gezond voor de voetjes van een baby/peuter. Het soepele leer biedt bescherming voor de voetjes waardoor ze optimaal kunnen bewegen. Het geeft optimale adem en beweegruimte waardoor babyvoetjes in hun eigen tempo kunnen groeien en ontwikkelen.

Hoe ziet deze dag er uit?

Om 9.30 is de inloop met een bak koffie of thee en wat lekkers Om 10.00 uur start de workshop. Stap voor stap krijg je uitleg hoe je een paar baby mocassin kunt maken. Je leert werken vanuit een patroon. Je krijgt ook uitleg welke stappen je maakt om een kralen applicatie te bevestigen ( voordat een en ander aan elkaar wordt gemaakt ). Dit betekend dat je naar huis gaat met een paar eigengemaakte leren baby/peuter mocassins een kralen applicatie.

Het is van belang dat je bij aanmelding van deze workshop aan geeft welke maat mocassins je wilt gaan maken voor een paar baby/peuter mocassins Je kan kiezen uit maat S, M, L.

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 17.00 uur

Investering: € 175,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je ook lunches tussen de middagen met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

De prijs incl lunches voor twee dagen wordt dan € 195,-

Evenement / Agenda delen: