Louter Liefde voor Jou Masterclass authentieke verbinding met jezelf, jouw bronfrequenties

Elisabeth Maria Louter Louter Spelend Bewustzijn
08-07-2023
10:00
Amstelveen
Noord-Holland
€45
ascensie
healing


Masterclass van 10:00-11:00
Van stress naar ontspanning in verbinding met jezelf.
In verbinding met jezelf vanuit jouw eigen authentiek brontrillingsfrequentie
Een diepgaande transformatie in alle lagen van jouw zijn, zowel fysiek, als mentaal als emotioneel. Goed geaard want de energietrilling hoog is. Pure ontspanning en healing voor je totale systeem.

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequenties, uniek, authentiek en persoonlijk geïnitieerd door mij en mijn teamleden De Asthors een healersvolk uit de 9de dimensie en De Azez naamloze bronlicht.

Wat heb je eraan?
De healing kun je ervaren als een enorme liefdevolle zachte, krachtige energie stroom in je lichaam. Jezelf in het nu-moment voelen verstillen in de drukke wereld om je heen.

Wat levert het jou op?
Gelijk al, of in de loop van de week ervaar je dat er verschil is. Wellicht kun je er je vinger niet op leggen, of is het juist al heel duidelijk voelbaar in je lichaam en je handelen. Maar het geeft je het gevoel van meer vrijheid en openheid. Je merkt dat er een gewoonte is verandert of je lichaam meer in rust kan zijn. Ergens in je systeem is er een verandering voelbaar. Het begin van jouw diepe transformatie is ingezet. Wat dat is, is voor iedereen persoonlijk. Precies wat nu als eerste om aandacht vraagt om geheald te worden.

Wat gaan we doen?
*Eerst gaan we aarden vanuit ons hart.
*Je leert je met de bron te verbinden, jouw eigen unieke authentieke brontrillingsfrequenties.
*Hierna leer je je te ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren.
*Vervolgens leer je hoe je je ruimte om je heen schoonmaakt. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, slechter slapen. HSPers.
*Je leert een veilige ruimte voor jezelf te creëren.
De bovenstaande stappen kun je ten alle tijden ook thuis toepassen. Dit gaat je heel veel vrijheid brengen.
*Je leert samen met jouw eigen energetisch team te werken.
* Je leert je met jezelf te verbinden. Dan gaat de energie vrijuit stromen en is er van alles mogelijk.
Opgeven via de de contact pagina op mijn website.

Evenement / Agenda delen: