Louter Liefde voor jou van stress naar ontspanning samenwerkend met jouw authentieke brontrilling

Elisabeth Maria Louter Louter Spelend Bewustzijn
07-09-2023
20:00
online/ zoom
Online
€0 1ste keer
ascensie
healing


Van stress naar ontspanning
Bronhealing met jouw eigen unieke Brontrillingsfrequesties een cadeau aan jezelf. Je lichaam komt zo tot rust, dat zij kan opladen en ontspannen. En kan herstellen van de hectiek van de dag. Je parasympatische deel de oplader van je lichaam gaat zijn werk doen. Uit je hoofd, in je lichaam, in je hart.

Multidimensionale persoonlijke Healing met jouw eigen unieke Brontrillingsfrequenties plus een cadeau van mijn energetisch team in contact met jouw team. Door de diepte in jezelf die je ingaat, merk je dat je ademhaling daalt, waardoor je lichaam optimaal kan healen in deze unieke ruststand van je gehele systeem. Je komt in de oplaadstand terecht, de ontspanning waar het lichaam zich kan herstellen
Elke even donderdagavond van 20:00-20:45 online via Zoom
De eerste keer mag je gratis meedoen om te ervaren wat "Louter Liefde voor Jou" jou brengt. Hierna is de prijs 42 euro per keer of er is een mogelijkheid voor een 5 of 10 rittenkaart.

“Louter Liefde voor Jou”
Een diepgaande persoonlijke transformatiehealing in alle lagen van jouw zijn, met beide voeten op de grond. trillingsfrequentie verhogend. Hoe hoger de trilling hoe losser en makkelijker de deeltjesenergie zich bewegen. Waardoor er makkelijker oude gewoonten of fysieke ongemakken losgelaten kunnen worden.

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequentie, uniek, authentiek en persoonlijk geïnitieerd door mij en mijn energetische teamleden De Asthors en De Azez.

Wat heb je eraan?
De healing voelt, kun je ervaren als een enorme liefdevolle zachte, krachtige energie stroom in je lichaam. Jezelf in het nu-moment voelen verstillen in de drukke wereld om je heen.

Wat levert het jou op?
Gelijk al, of in de loop van de week ervaar je dat er verschil is. Wellicht kun je er je vinger niet op leggen, of is het juist al heel duidelijk voelbaar in je lichaam of je handelen. Maar het geeft je het gevoel van meer vrijheid en openheid. Je merkt dat er een gewoonte is verandert of je lichaam meer in rust kan zijn. Ergens in je systeem is er een verandering voelbaar. Het begin van jouw diepe transformatiehealing is ingezet. Wat dat is, is voor iedereen persoonlijk. De healing werkt door in jouw gehele systeem. Precies wat nu als eerste om aandacht vraagt om geheald te worden.

Wat gaan we doen?
Eerst gaan we aarden vanuit ons hart. Hierna ga je je met de bron verbinden, jouw eigen brontrillingsfrequentie.
Hierna ga jij je ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren.
Je ruimte om je heen ga je ook schoonmaken. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, slecht slapen. Hsp'er.
Dit gedeelte kun je ook thuis doen. Dit gaat je heel veel vrijheid opleveren.
Het vervolg ga je samen met jouw eigen energetisch team doen. Wij, Elisabeth Maria , De Asthors en De Azez members van mijn energetisch team bewaken de veilige ruimte. En initiëren de hoogste frequentie mogelijk op aarde, waardoor er veel omgezet kan worden. want hoe hoger de trilling hoe meer beweging, hoe makkelijker jouw systeem vastgezette energieën, zoals oude patronen en gewoonten los kan laten.
Je zet dit keer geen intenties. Dan kan de energie vrijuit stromen en is er zoveel meer mogelijk, wat jij niet voor mogelijk had gehouden.

Kijk even op mijn website. Bij “Louter Liefde voor Jou” onderaan staan er allemaal persoonlijke ervaren van klanten en een uitgebreidere omschrijving. Wil jij hierbij zijn? Opgeven doe je via mijn contact pagina op mijn website, dan krijg je de zoomlink toegestuurd.

Ik ben Elisabeth Maria Louter De Innerlijke VrijheidsMeester. Ik begeleid je naar innerlijke meesterschap, de weg naar de verbinding met jezelf
Evenement / Agenda delen: