Circle of Song Weekend Retreat

Mariam Agency
21-07-2023
19:00
Zeeland
Zeeland
€ Zie event
healing
muziek, zang en dans


Kom zingen en genieten bij onze Circle of Song Weekend Retreat's

Helende klanken en muziek, verdieping in zelfrealisatie, yoga, gezonde maaltijden, één-op-één healing sessies, meditatie, wandelen in de natuur & kampvuur gesprekken midden in één van de mooiste natuurgebieden van Zeeland op een eeuwenoude boerderij. Kom jij ook mee genieten?

Ervaar de helende energie van de muziek van Mariam

Tijdens deze Circle of Song Weekend Retreat nemen Eva Mariam en Frans je mee op reis naar harmonisch mensbewustzijn. Het gaat een weekend vol magie worden, gevuld met ontspanning, helende muziek o.a. van het album 'Awake' van Mariam, samenzang, meditatie en reflectie, om even helemaal tot jezelf te komen.

Wij kijken er naar uit om samen met jou en met elkaar de helende energie van de locatie, muziek en klank te gaan ontdekken. Het programma bestaat daarnaast uit verdiepende oefeningen in zelfrealisatie, wandelingen, één-op-één healing sessies, meditaties, mantra zingen, yoga, kampvuurgesprekken en vrije ruimte. Alles met de intentie om thuis te komen in jezelf en thuis te komen in het veld van eenheidsbewustzijn, waar we zo makkelijk toegang tot hebben via klank en muziek.

Eén op één sessies met Mariam

Je kunt tijdens de retreat een persoonlijke en afgestemde healing sessie van Mariam ontvangen. "Tijdens de sessie weet ik nooit wat er gaat gebeuren. Soms willen mijn gidsen energieën opruimen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Soms willen ze dat je een ervaring die je had (dit leven of verleden) naar het Licht brengt. Vaak helpen deze sessies je om de volgende stap in evolutie en zielsgroei te zetten."

Voeding in relatie tot energiewerk

Het hele weekend bereiden we gezonde maaltijden en dranken zoals sapjes, smoothies en chai thee. Om je gevoeligheid voor subtiele energie te vergroten is het mogelijk om de week ervoor alvast je lichaam en energieveld voor te bereiden door meer pure voeding te eten en zo nodig cafeïne af te bouwen. Dit is uiteraard optioneel. We sturen je na aanmelding een document toe hoe je je kunt voorbereiden voor het geval je dit zou willen.

Overnacht op de boerderij
Je kunt overnachten op een monumentale locatie; een ‘hof’ van stilte midden in een beschermd natuurgebied nabij het dorpje Kwadendamme (Zeeland). Er zijn verschillende opties in prijs en overnachting waaruit je kunt kiezen; de 'Opkamer', de 'Logeerkamer', de Tent, een eigen camper of thuis in je eigen bed. Er is plek voor maximaal 8 personen.

Er zijn twee Weekend Retreats in de maand juli: 21 t/m 23 juli en 28 t/m 30 juli 2023. Een Weekend Retreat is van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 16.30 uur. Alle overnachtingsmogelijkheden zijn 'all inclusive' (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes voor het hele weekend).

Er zijn verschillende opties en prijzen. Kijk voor meer informatie op:

https://www.mariamagency.com/weekendretreat
Evenement / Agenda delen: