Sjamanistisch Healer Opleiding

4Windsenergy
02-11-2023
15:00
Empe
Gelderland
€ 444,-
doelgroep korting
ceremonie
healing


In dit opleidingstraject van een jaar, maak je een diepe duik in Het Medicijnwielwerk en neem je deel aan de Energy Healing Circle met als doel de healingtechnieken in de praktijk te gaan toepassen.

Het jaartraject bestaat uit 8 bijeenkomsten van 4 dagen. De eerste 4 dagen reis je door een windrichting van het Medicijnwiel om jouw persoonlijke werk te doen, de volgende 4 dagen van 4 dagen begeef je je op het terrein van “Energy Healing”.

In een jaar tijd , met in totaal 32 praktijkdagen, maak je kennis met de verschillende archetypen van Het Medicijnwiel en leer je ermee te werken, ontvang je belangrijke initiaties en transmissies die jouw Lichtenergieveld informeren en waarmee je beter in staat bent om in contact te blijven met die Kracht in jou die je helpt om te manifesteren en te scheppen.

Stap voor stap wordt het magische tapijt voor je uitgerold en krijg je de belangrijke sjamanistische gereedschappen aangereikt om grote veranderingen toe te passen in je eigen dagelijkse leven en in de praktijk: o.a. werken met een ceremonieel altaar, het verlichtingsproces en extractietechnieken toepassen, het terughalen van verloren zielendelen ( soul retrieval), schaduwwerk, voorouderwerk, werken met specifieke helende klanken , het stervensproces etc.

Dit traject is geschikt voor jou als je:

>> je graag wil verdiepen in het sjamanisme en een stevige basis wil leggen
>> op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken
in jouw spirituele beoefening praktische handreikingen en technieken wil leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen
>> je ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces en een praktijk wilt starten
al een praktijk hebt , coach bent of therapeut en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen ( dit is geen vereiste)

Data van de Opleiding ( 8 blokken)

1. Zuid MW: 2 – 5 november 2023

2. Zuid EHC: 23 -26 november 2023

3. West MW: 15 – 18 februari 2024

4. West EHC: 21 – 24 maart 2024

5. Noord MW: 23 – 26 mei 2024

6. Noord EHC: 20-23 juni 2024

7. Oost MW: 4 – 7 juli 2024

8. Oost EHC: 19 – 22 september 2024

>> Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website <<

Voordat je je kunt inschrijven, neem je even contact met mij op, zodat we een kennismaking kunnen inplannen en zodat ik je van het protocol op de hoogte kan brengen, dat een voorwaarde is voor deelname.
Evenement / Agenda delen: