Zangcirkel & Labyrint

Wakker Onderwijs & Rimke Marije
01-07-2023
15:00
Doorn
Utrecht
€ 25
korting actie
community
muziek, zang en dans


ZANGCIRKEL & LABYRINT

Zaterdag 1 juli komen we samen om te zingen, te stromen, te verbinden en te verstillen. Omdat wij (Rimke en Nico) hier zo van houden, hebben we besloten het event uit te breiden. Je kunt ook naar beide onderdelen afzonderlijk komen.

* LABYRINT RITUEEL ~ 15:00 – 18:00
Je komt aan in het Doornse bos waar we je ontvangen in een cirkel. We checken in met elkaar. Het liefst met weinig woorden en veel gevoel. Je wordt uitgenodigd om lekker te gaan zitten of liggen terwijl we muziek voor je spelen. We nemen je mee in ontspanning en nodigen je uit om te voelen welk thema in je leven er op dit moment om helderheid vraagt. Wellicht vind je een voorwerp in het bos dat hier symbool voor staat? We begeven ons naar het labyrint waar je op je eigen tempo je weg naar binnen wandelt. Het is een reis van aandacht en verstilling waarbij je jouw thema in je hart meeneemt. Inzichten hierover kunnen op vele manieren tot je komen. Vaak zonder het te hoeven begrijpen. Als iedereen klaar is, nemen we de ruimte om met elkaar uit te wisselen.

* POTLUCK ~ 18:00 – 19:30
Heb je zin om mee te eten? Neem iets lekkers te eten en te drinken mee. Samen maken we er een warm nest van.

* ZANGCIRKEL ~ 19:30 – 21:30
Met gitaar en djembé nemen we je mee in het samen zingen van liederen van het hart. Soms Engelstalig, soms in een andere taal. Klank en muziek helpen ons om ons hart verder te openen. Jij voegt je eigen kleur toe aan de regenboog-stam.

* KOSTEN: €15 per onderdeel of €25 voor het hele event.

* AANMELDEN doe je door je ticket te bestellen via: https://hipsy.nl/event/17361-zang-cirkel. Je ontvangt later nog een mail met de precieze locatie en dergelijke.

Heb je nog vragen of suggesties? Dan kun je mailen naar Rimke (rimke_koper@hotmail.com) of Nico (wakkeronderwijs@gmail.com)

Disclaimer: Afhankelijk van het weer zullen we het programma mogelijk aanpassen. Houd dan ook je e-mail goed in de gaten.
Evenement / Agenda delen: