Klankschaalconcert met piano en native zang

Klankresonantie Zwolle
14-07-2023
19:30
Theodorakapel, Zwolle
Overijssel
€25
meditatie
muziek, zang en dans


Voor de laatste klankreis voor de zomerstop heb ik 2 bijzondere gasten uitgenodigd. Roger Spees en zijn vrouw Marieke van der Leijé. Dit belooft wederom een fantastische en magische avond te worden.
Marieke van der Leijé en Roger Spees zijn intuïtieve muzikanten. Dat betekent dat hun muziek altijd in het hier en nu ontstaat, in zuivere afstemming op hun publiek. Marieke is zangeres met een warme diepe stem die je aanraakt en meeneemt naar verschillende werelddelen. De taal die ze zingt is meestal van een andere dimensie.
Roger is intuïtief pianist en multi-instrumentalist. Hij componeert ter plekke nieuwe muziek die een gevoel van tijdloosheid geeft. Hij speelt piano, harp, percussie en nog andere instrumenten. Ook laat hij zijn stem klinken als dat zo voelt in het moment.
De muziek die zij samen spelen, is in liefde afgestemd en werkt diep in op je lichaam en emoties.
Bovenstaande ingrediënten worden gecombineerd met de verschillende klankschalen en overige percussie. Een avond om naar uit te kijken!

Aanmelden per email via Klankresonantie Zwolle noodzakelijk!

Inloop is vanaf 19.30 uur, deuren sluiten om 19.45 uur. Voor en na het concert staat er gratis thee, mineraalwater en wat lekkers voor je klaar.
Evenement / Agenda delen: