ECIW Workshop Wonder Toer Belgie Elbert

Een Cursus in Wonderen Org
22-07-2023
09:30
Hechtel-Eksel
Vlaanderen
zie event
healing
workshop


Hierbij nodigen we je van harte uit voor het actief beleven en ervaren van God's Liefde in ons. Een weekend lang de lessen uit het werkboek van Een Cursus in Wonderen "Ik voel de Liefde van God nu in mij", "Het licht is gekomen", "Ik roep God's naam aan en de mijne" en "De Naam van God is mijn erfgoed" omarmen. In ons opnemen. Ervaren.

Tijdens dit weekend wordt je meegenomen, gedragen, door de Liefde van God naar een gewaarzijn van de compleetheid en zuiverheid in je, de Woonplaats van God Zelf.

WANNEER
Zaterdag 22 en Zondag 23 juli van 09:30 tot 17:00 uur. Snacks, drinken en lunch, en eventueel zaterdag voor wie de film mee wil kijken, avondmaal inbegrepen (alles veganistisch).

WAAR
Hechtel-Eksel, Belgie. Ongeveer een half uur rijden ten zuiden van Eindhoven.

WAT
Dit is een actieve workshop met diverse onderdelen. Ontmoet en gesprek, meditatie, ervaring door schilderen onder begeleiding van Ria, zijn in de natuur, filmavond, muziek en meer.

OVERNACHTING
Mocht je iets verder weg wonen of gemakkelijk willen aanschuiven zonder te reizen kunnen we je de camping De Lage Kempen aanraden. Op anderhalve kilometer afstand van de workshop lokatie een prima camping. Ook in de plaatsen Lommel en Pelt zijn diverse overnachtings mogelijkheden te vinden.

REGISTRATIE
Voor de workshop is registratie noodzakelijk.
Registreren via het aanmeldformulier op de website: https://eencursusinwonderen.org/agenda/workshop-wonder-tour-belgie-nederland

KOSTEN
Voor de organisatie vragen we een vergoeding van 100 euro.
De financiele bijdrage aan de workshop zelf is open (suggestie 80 - 250 euro).
Je kunt vooraf betalen op de website https://eencursusinwonderen.org/doneer met opmerking "Hechtel Eksel workshop", of contant op lokatie.


Iedereen is welkom, niemand wordt geweigerd.
Middageten, drinken en snacks zijn inclusief.

Alle Liefs,
Elbert en Manuela Nisha

Evenement / Agenda delen: