Cirkel van BewustZijn

Welcome Home Bewustzijnscentrum
23-06-2023
10:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Limburg
zie event
vrijwillige bijdrage
healing
meditatie


Neem deel aan een Cirkel van BewustZijn als je de behoefte hebt om samen de Stilte en de diepte in te gaan en daardoor de verbinding met je kern te versterken. Het is zo mooi om samen in een cirkel van BewustZijn te delen.

Wat is een Cirkel van BewustZijn?

We komen de ene week op vrijdag ochtend 10.00u en de andere week op woensdagmiddag om 15.00u om samen met elkaar. We gaan samen de diepte in om te ’Wortelen in je eigen-Zijn’. Door naar de cirkels te komen helpen we elkaar in dit proces. Je kan heel goed in je eentje je eigen licht aanzetten en door dit met elkaar te doen groeien we nog sneller. We versterken, verlichten en verrijken elkaar ontzettend! Dit wortelen gaat door het samen Stil-te-Zijn en doordat er ruimte is voor het delen van jouw unieke en authentieke proces.

Heb ik iets nodig?

Je hebt geen ervaring nodig, omdat iedereen kan mediteren en in Stilte kan Zijn. Je kan een luisterend oor, een warm en liefdevol bad en een enorme gedragenheid ervaren in de cirkel. Deze Cirkels kunnen een prachtige voeding voor jouw groeiproces op het Pad van Bewustwording zijn.

We kijken er enorm naar uit om jouw unieke-Zijn te ontvangen. Jouw inbreng in deze wereld is van onschatbare waarde, daar kun je zeker van zijn. Je bent dus meer dan welkom om deel te nemen. Dit doe je door je hieronder aan te melden of ons een bericht te sturen. Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Op de dag van de cirkel kan je een donatie doen in cash of mag je een bedrag overmaken.

Inloop is vanaf een kwartier van te voren en een Cirkel duurt 2 uur.
Evenement / Agenda delen: