Opstellingsochtend

Goedstof
07-06-2023
10:00
Entresol van de SooS
Limburg
€ 15 / € 35
healing
workshop


Opstellingsochtend in Weert
Opstellen ofwel systemisch werk is een laagdrempelige manier om inzicht in je leven te krijgen en wat je er eigenlijk echt mee wilt. Onze, vaak onbewuste, patronen worden tijdens een opstelling zichtbaar, wat inzicht en beweging kan geven waardoor er in het dagelijks leven erna ook echt integratie kan plaats vinden. Opstellen is een zeer directe manier om uit te vinden wat er op diepere niveaus speelt.

De opstellingen worden in een veilige setting gefaciliteerd. De vraagstellers brengen hun vraag in en met behulp van andere aanwezigen (representanten) zal zichtbaar worden wat zich op de onderlaag afspeelt. Representanten nemen op enigszins magische en tegelijkertijd zeer voelbare wijze de plek van bijvoorbeeld de ouders, familie, belangrijke gebeurtenissen, etc. van de vraagsteller in.

Om echt te weten hoe opstellen werkt zit er maar één ding op en dat is het ervaren. Je bent welkom als vragensteller of als representant. Meer info op de website van Goedstof.

Als representant ben je waardevol voor de vragensteller, omdat je resoneert en de echo van het systeem waarneemt en laat doorklinken. Voel je dat je hierbij mag zijn? Ook voor een representant is het waardevol en geeft het persoonlijke inzichten, je resoneert niet zonder reden op een thema.

Als vragensteller word je begeleid door Anne, dat begint met het invullen van een vragenlijst en een telefonische intake. Op de dag zelf delen we met de groep dat wat nodig is en waar jij je veilig bij voelt. Samen ontdekken we wat en/of wie er opgesteld mogen worden. Vragen? Mail gerust.
Evenement / Agenda delen: