MAGISCHE MIDDAG ROND; BOEKPRESENTATIE: IK, MARIA MAGDALENA – GEERT KIMPEN

Geert Kimpen en Michelle Shanti
25-06-2023
14:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 24,5


Op zondag 25 juni presenteert Geert Kimpen zijn nieuwe roman Ik, Maria Magdalena. De langverwachte roman Ik, Maria Magdalena zal feestelijk gepresenteerd worden in de sfeervolle kerk van Op Hodenpijl in Schipluiden. Geert Kimpen & Michelle Shanti zijn de gastheer en gastvrouw op een inspirerende middag waarin Maria Magdalena centraal staat.

‘Ik ben de vrouw die uitgegumd werd, maar niet werd vergeten. Door alle eeuwen heen hebben vrouwen mij gehoord. Vrouwen hebben zich met mij verbonden en hebben zich met mij geïdentificeerd. Omdat ze wisten waar ik voor stond. Omdat ze wisten dat er zoveel meer was dan wat de mannen hun vertelden, dan wat zelfs hun eigen moeders hun vertelden, omdat ze erin waren gaan geloven, tot ze voelden dat het anders zat.’

Tien jaar lang stelde auteur Geert Kimpen, bekend van onder meer De kabbalist en Het meisje dat aan de oever verscheen, het schrijven van deze roman uit. Tot de tekenen zo krachtig waren dat hij er niet langer voor kon weglopen. Het was sterven of schrijven.

Gebaseerd op eeuwenoude legenden, verboden apocriefe geschriften, teruggevonden gnostische boeken en evangeliën en de scherpe visioenen van zijn vrouw Michelle Shanti, reconstrueerde auteur Geert Kimpen Maria Magdalena’s verhaal in deze inspirerende roman.

Ik, Maria Magdalena, haar nooit eerder vertelde verhaal na de kruisiging.

2000 jaar onderdrukking kon de stem van haar vrouwelijke wijsheid het zwijgen niet opleggen

Prijs : € 24,50,- (inclusief pauzedrankje) € 49,50,- (inclusief boek dat voor je klaar ligt bij de ingang én pauzedrankje)

Aanvang: 14.30 uur, inloop en start kaartverkoop om 14.00 uur.
Evenement / Agenda delen: