Theatervoorstelling ‘Een kus van het Universum’

El Lenssen - Het Tempeltje
15-06-2023
20:00
Mariakapel Coudewater
Noord-Brabant
€ 24,50


El Lenssen is sinds het jaar 2000 in haar praktijk in Rosmalen werkzaam als levensbezieler en inspirator. Ze heeft inmiddels duizenden mensen uit heel Nederland geïnspireerd om richting te geven aan hun leven.
El helpt mensen hun leven te herpakken en is in staat onze metafysische realiteit concreet en toetsbaar te maken.
Haar creativiteit, muzikaliteit, gave van het woord, humor en levensplezier komen in haar levenswerk op pure wijze bij elkaar en vinden nu een nieuw platform in haar theatervoorstelling ‘Een kus van het Universum’.
De voorstelling verhaalt over het leven en de magische kant ervan. Humoristisch, diepzinnig, verstillend en ‘wakker alert’ reis je mee op de lyriek van haar bijzondere levensverhaal. ‘We komen in pure vorm, we gaan in pure vorm, alles wat daar tussenin zit is levenstheater’, zoals El zelf zegt.
Met anekdotes, korte liedmomenten en bijzondere persoonlijke verhalen wordt het een lichtvoetige voorstelling over bevrijding en verwondering. Opeens besef je dat je zo nu en dan werkelijk wordt aangeraakt door het Universum.
In deze theatervoorstelling, die ondersteund wordt door Hans van Gemert op keyboard, gaan verbeeldingskracht en onze metafysische realiteit naadloos in elkaar over. ‘Een kus van het Universum’ laat je verwonderd achter met de wetenschap: Er is meer!
De theatervoorstelling duurt 1,5 uur
Tickets via Mariakapel Coudewater

Beluister de podcast via www.tempeltje.nl of op spotify: 'Een kus van het Universum'
Evenement / Agenda delen: