Schilderen met jouw engelen of gidsen

ZielsgewoonManja
09-06-2023
10:00
Alblasserdam
Zuid-Holland
€ 125,-
workshop


Schilderen met jouw gidsen of engelen

Ieder van ons heeft begeleiders en helpers bij zich. Alleen niet ieder van ons is zich dat bewust of kan er contact mee krijgen. Het mooie is dat wij allemaal een beschermengel hebben en ook één of meerdere gidsen die ons helpen bij datgene wat wij in ons leven te leren en te ervaren hebben.

Onze gidsen en beschermengel(en) zijn er om ons te helpen en zeker om de moeilijke perioden in ons leven een stuk lichter te maken. Wanneer wij ons daarvan bewust zijn en hun hulp ook bewust vragen, zullen we merken dat de last die we soms te dragen hebben, minder zwaar is of dat we meer levenslust ervaren in het dagelijkse leven.

Al schilderend is het mogelijk om contact te maken met je eigen engelen en/of gidsen. Ook is dit een hele mooie manier waarop je boodschappen en inzichten van jouw engelen en/of gidsen kunt ontvangen. De schilderijen die ontstaan, ontstaan vanuit verbinding met de engelen en/of gidsen. Ze hebben dan ook een persoonlijke boodschap of inzicht voor jou.

De dagworkshop start in de ochtend met een geleide meditatie/visualisatie waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt. Van daaruit starten we het schilderen door vanuit het contact de kleuren en vormen te laten ontstaan. Op diverse manieren word je uitgedaagd, verbonden en verder begeleid tijdens dit bijzondere proces. Het is een proces om van te genieten en vooral te ontdekken.

In de middag ga jij jouw persoonlijke schilderij maken. Op basis van de ochtend, volgt er voor iedereen individueel een persoonlijke opdracht of boodschap vanuit jouw gidsen of engelen. Dat is de opdracht voor jouw schilderij. Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou. Dit doek is een ‘levend’ schilderij. Het blijft je informatie, inzichten en antwoorden geven ook na deze schilderdag. Hoe meer je je met je eigen schilderij verbindt, hoe meer jij je verbonden voelt met je gidsen en/of engelen en je de informatie, inzichten en antwoorden steeds gemakkelijker kunt ontvangen.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.
Evenement / Agenda delen: