Compassie Project

The Three Doors
20-10-2023
09:00
Live via ZOOM
Online
€ 699


3 Deuren meditatie van 20 oktober 2023 tot 14 juni 2024
Om onszelf te openen voor diepere compassie met onszelf, met onze familie
en met de wereld waarin wij leven.

We nodigen je uit om mee te doen met het eerste Compassie Project in het Nederlands. De cursus is zowel toegankelijk voor deelnemers zonder meditatie-ervaring als voor ervaren beoefenaars. Ervaar hoe de 3 Deuren-Meditatie je gevoel van welzijn kan verbeteren en je in moeilijke tijden kan ondersteunen.

Je leert de meditatieoefeningen toepassen in je dagelijks leven zodat:
1. Stress vermindert en je in staat bent uitdagingen met nieuwe energie
aan te gaan.
2. Je gevoelens van overweldigd worden kunt erkennen en hierin
zelfcompassie kunt toepassen.
3. Je contact leert maken met jezelf en anderen vanuit Aanwezigheid en
Compassie

Aanbod: Deze cursus bestaat uit twee live ZOOM bijeenkomsten per maand op de vrijdagochtend van 9.00-10.30 uur. Op 9 maart is er een dagretraite in de omgeving van Hilversum ( fysiek) en op 20 april kun je deelnemen aan de internationale oefendag via ZOOM. Ook kun je één keer per maand deelnemen aan de internationale community practice op de woensdagavond met Marcy Vaughn en Gabriel Rocco (Engels) van 1.00-2.30pm NY time. Alle meditaties en onderricht worden opgenomen en zijn beschikbaar om te streamen en te downloaden.
Kosten voor deelname bedragen €720. Wanneer je betaalt vóór 15 september 2023 zijn de kosten €699. Er is ook een mogelijkheid om in drie - gelijke - termijnen van €240 te betalen. De inschrijving is definitief zodra het totaalbedrag of het eerste termijnbedrag binnen is.

Het Compassie Project wordt in Amerika geleid door 3 Deuren leraren Marcy Vaughn en Gabriel Rocco en in Nederland door 3 Deuren leraar Tonny Maas. In Latijns-Amerika (Mexico) door Lourdes Hinojosa en Patricia Vigil.


Evenement / Agenda delen: