Authentieke Inca Workshop Talles 7 Coloures: Het Pad van de 7 Kleuren

NaarJeLevenspad
04-06-2023
19:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€125,-
nieuwe-aarde
workshop


Zeer vereerd zijn we dat Inca Paqo's Don Alejandro en zijn zoon Don Justo uit Peru op bezoek zijn in Bad Nieuweschans

Op zondag 4 juni aanstaande geven zij de workshop Talles 7 Coloures bij NaarJeLevenspad in Bad Nieuweschans.

Don Alejandro en, in zijn voetsporen, zijn zoon Don Justo Apaza Machacca uit Quico zijn de laatste afstammelingen van de Inca`s, een bijzondere lineage van Paqo's (sjamanen, healers) hoog in de Andes in Peru.

Zij reizen over de wereld om hun bijzondere cosmo-visie aan ons over te dragen en zo ook komen zij in deze workshop hun bijzondere wijsheid en kennis met ons delen

Deze dag gaan zij met ons aan het werk met de zeven kleuren van de Regenboog. We lopen allen dit Regenboogpad van beneden naar boven. Geen Nusta Karpay, waar we bij elke Njawi (chakra) werken met de vrouwelijke energie van de Nusta’s, maar een “kleurrijke” uitleg over de zeven Paden, de kleuren van Kuychi, de Regenboog, met welke Wereld elke njawi verbonden is, welke energie elke njawi heeft en, heel belangrijk, hoe je ermee werkt.

Na het delen van deze bijzondere wijsheid, neemt Don Alejandro ons mee in de Meditatie met de Zuil van 7 COLOURES. De Paqo's zijn meesters in het geven van visioenen en beelden, die jou mooie inzichten kunnen geven voor heling en het vervolg van jouw (regenboog) pad. Tijdens de workshop kunnen de Paqo's je adviseren en verder helpen met hun inzichten over deze beelden en visioenen.

In de middag leer je een kleine despacho te maken waar kintus (gebedsblaadjes) worden geofferd voor jouw heling. Deze heling kan gaan over dit leven, maar ook over jouw (voor)ouders of vorige levens; net wat zich op dat moment aandient.

Aan het einde van de dag offer je onder begeleiding van de Paqo’s de despacho aan het vuur, waarna de Paqo’s de Blessings zullen ophalen en heling zich in de komende tijd kan gaan manifesteren.

Datum : Zondag 4 Juni 2023
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Bijdrage: 125 euro per persoon, wat een donatie is voor het levensonderhoud van het Quero-dorp waar de Paqo's vandaan komen.

Voor de lunch doen we een podluck, waarin we de deelnemers uitnodigen allemaal iets mee te nemen, zodat we een tafel vol krijgen met lekkers, waar iedereen van kan genieten. Wij zorgen voor een pan met (vegetarische) soep.

Aanmelden via Ruby : Ruby@naarjelevenspad.nl
Evenement / Agenda delen: