ET-Healing Practitioner Programma – Online

Healing Centre Beyond Medicine
13-10-2023
10:00
Wolfheze
Gelderland
€995,-
healing
workshop


Voor alle lichtwerkers die verlangen naar hereniging, samenzijn en samenwerking met hun sterrenfamilie, maar die vanwege afstand of om andere redenen niet kunnen deelnemen aan het ET-Healing Practitioner Programma hier in Nederland, bieden wij een individueel, online traject aan waarbij persoonlijke begeleiding wordt geboden in het proces van het maken van contact en het co-creëren van healing sessies met deze liefdevolle buitenaardse wezens.

Waarom een ONLINE ET-Healing Practitioner Programma ?
Sinds we in Nederland in 2014 zijn gestart met ons ET-Healing trainingsprogramma voor groepen is ons vele malen gevraagd of we ook voor mensen die in het buitenland wonen of die geen mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn op de trainingsdagen, op de één of andere manier toch iets kunnen bieden.
In het begin waren we hier vrij terughoudend in omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is in het gaan ervaren en gaan vertrouwen van wat zich tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met de buitenaardsen allemaal kan afspelen.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in de persoonlijke groei, heling en het leren vertrouwen van jezelf in de samenwerking met deze wezens en het integreren van deze frequenties dat we eigenlijk geen mogelijkheid zagen om dit individueel en op afstand te kunnen bereiken.
Een andere reden is dat bij de meeste deelnemers aan de groepen allerlei persoonlijke en groepsprocessen in gang gaan die begeleiding vragen, zowel tijdens de trainingsdagen als daarbuiten.
Allerlei oude stukken komen letterlijk in het Licht van deze hoge frequenties en krijgen een nieuwe kans van transformatie.
Daarom zeggen we ook iedere keer weer ... bij het gaan werken als ET-Healing Practitioner ben je zelf je eerste cliënt.
En werken met een groep zoals in tijdens het ET-Healing Practitioner Programma is dan zó fijn.
Desondanks zijn we toch gestart met een aantal pilots waarin we online, via skype of andere telecommunicatie, deelnemers zijn gaan begeleiden in het werken als ET-Healing Practitioner.

Deelnemers in Canada, Amerika, Australië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Portugal, Cyprus, Litouwen, de Canarische Eilanden en natuurlijk uit Nederland zelf die we stap voor stap begeleiden middels individuele sessies.
En ook al hebben deze deelnemers meer huiswerk te doen dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting !
Een deelneemster met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE
Dat de mensen deze energieën voelen, het contact ervaren met hun gids, en informatie doorkrijgen, dat hadden we wel verwacht.
We doen immers al vanaf het allereerste begin ET-Healing op afstand en dat werkt net zo fantastisch als wanneer de cliënt bij je is.

Maar ook het daarna zelf gaan werken met de teams is voor de meeste mensen soepeler gegaan als dat wij hadden gedacht.
En de persoonlijke processen die komen wel, maar lijken in een andere dosering te komen en dat maakt dat we er volledig geloof in hebben dat dit een werkbare vorm is om dit prachtige fenomeen nog verder de wereld in te brengen.

KOSTEN
De prijs voor het online ET-Healing Practitioner Programma bedraagt
- € 995,- incl. 21% BTW voor een gezamenlijke cursus met jou en een andere deelnemer
- € 1.475,- incl. 21% BTW voor een privécursus waarin alleen jijzelf deelneemt

en omvat
- 12 Persoonlijke sessies van 1,5 uur
- Toegang tot audio- en video materiaal over buitenaards contact
- Toegang tot audio-opnames tijdens de sessies
- Toegang tot E-books over buitenaards contact
- Een jaar lidmaatschap van het online platform / community Human-ET One
- Toegang tot de specifieke, besloten sectie voor ET-Healing Practitioners op het online platform / community Human-ET One, met daarin de gedigitaliseerde syllabus en materialen
- Eventuele extra ET-healing sessies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.
- Een geprinte versie van de syllabus is op verzoek te bestellen voor € 25,- (excl. verzendkosten)

IK WIL STARTEN !
Voel jij de energieën al stromen in je lichaam ?
Lijkt het wel of je handen en voeten zijn 'aan' gegaan ?
Stroomt je hart uit en voel je een diep verlangen ?
Misschien voel je zelfs wel alsof je niet meer alleen bent ?
Hoog tijd om contact op te nemen!

Vul het CONTACT FORMULIER in of BEL ONS EVEN ...

Wil je meer informatie of voel je het verlangen tot in je tenen, maar je Mind brengt je aan het twijfelen, aarzel niet om met ons in contact te komen !
Het is onze passie om dit prachtige werk verder de wereld in te brengen en als jij dit ook voelt, dan helpen we je heel graag.

Veel liefs,
Jacqueline en onze gidsen
Evenement / Agenda delen: