Lezing “Waarom besta jij hier”

Annie Fens
10-06-2023
13:30
De Dobbelsteen in Breda
Noord-Brabant
€ 25,00
networking
Uncategorized


Waarom besta jij hier?
Lezing (samenspraak) op Zaterdagmiddag 10 juni 2023 in de Dobbelsteen in Breda.
Met deze levensvraag nodig ik je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan. Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil ik deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven.
Na verschillende spirituele zijpaden te hebben bewandeld in mijn leven ben ik gaan ontdekken dat het bestaan hier veel rijkelijker is dan wij hier met elkaar beleven. Door mijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in mijn hart en kennis van het quantumveld is mijn beleving van deze realiteit drastisch veranderd. Ik ben deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heb ontdekt dat ik invloed heb op mijn werkelijkheid.
Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en voelen met een oorspronkelijk bewustzijn. Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken? In deze samenspraak nodig ik je uit om dit samen te onderzoeken.
Deze middag belicht ik verschillende onderwerpen die jou meer inzicht kunnen geven in jouw bestaan hier en waarom jij jezelf zo ervaart. Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quantumfysica, programma's van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar wij naar gaan kijken. Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid.
Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken? Ik ontmoet je graag op deze middag!
Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.
Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.
Voor meer info www.bronkracht.nl
Aanmelden via de website van Richard Pols
https://bronkracht.nl/waarombestajijhier/
Aanmelden: https://eventix.shop/2t9yqcfb
Locatie : De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813GR in Breda (wijk Princenhage)
Tijd : 13:30 uur tot 16:30 uur, inloop 13:00 uur (pauze + 15:00 uur)
Entree: € 25,00 p.p. (bij aanmelden koop je een ticket)
Meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met
Annie Fens 076-8871933, 06-53776005, per e-mail info@anniefens.nl
www.anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
(Het zijn besloten bijeenkomsten. Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt bij deze bijeenkomsten)Evenement / Agenda delen: