klank-healing-ligconcert met lunch, maandagmiddag 2e paasdag

Heiltje van der Ploeg
10-04-2023
13:00
Dordrecht
Zuid-Holland
€ 27.50
last-minute korting
meditatie
muziek, zang en dans


Graag wil ik je uitnodigen voor het

Klank-healing-ligconcert met vooraf een (vegan) lunch,
maandagmiddag 10 april (2e paasdag) in de Stadslandbouwkas De Oude Beer

Op deze speciale locatie in de kas is een klankconcert een extra bijzondere beleving. Je ligt tussen het groen van de kruiden en groenten wat maakt dat de klanken allemaal anders binnenkomen dan anders. Ook de lunch vooraf met producten uit de kas, maakt het al heel speciaal.
Daarna kan je je heerlijk laten meevoeren op een innerlijke reis met helende klanken van de verschillende instrumenten, kan je je helemaal ontspannen, tot rust komen en lekker liggend op je matrasje mee gaan met het ritme en de trilling van de instrumenten.

Even alles los en vrij en bij jezelf.

Het is altijd weer verrassend wat een klankconcert gaat brengen, want het is iedere keer weer anders: soms zijn de klanken kabbelend, met hier en daar een uitschieter naar woest, soms gaat het er heftig aan toe met trommelgeroffel, en een andere keer zijn het meer de klankschalen die met hun trillingen op een diepe laag energie los vibreren, of het zijn de harmonische oerklanken van de Innato fluit die je als vanzelf ver mee naar binnen voeren. Ik weet van te voren nooit welke instrumenten ik ga gebruiken, de instrumenten roepen mij…

De (korte) meditatie aan het begin (met deze keer ook aandacht voor Pasen) maakt het mogelijk de klanken op een dieper niveau te ervaren, waardoor er makkelijker healing kan plaatsvinden. Je energie gaat meer stromen, je hart en je gevoel kunnen weer meer gaan leven.

Je bent van harte welkom.
Harte groet, Heiltje
 
datum: maandag 10 april Stadslandbouwkas De Oude Beer, Dordrecht
tijd; 13.00 - 16.00 uur
prijs: € 27,50
aanmelden: heiltjevanderploeg@upcmail.nl, of heiltjevanderploeg.nl 
Evenement / Agenda delen: