Workshop “Quantum Waarneming”

Annie Fens
21-06-2023
19:45
De Dobbelsteen in Breda
Noord-Brabant
€ 35,00
networking
Uncategorized


Workshop Quantum Waarneming op Woensdagavond 21 juni 2023 in de Dobbelsteen in Breda.
“Alles wat jij waarneemt, daar heb je invloed op”
In dit leven heb je geleerd dat er een beperkt aantal keuzes is. Bovendien wordt er van alles aan gedaan om jouw keuzes te beïnvloeden. Kun je hier dan wel echt kiezen?
Met Quantum Waarneming ontstaat er een verruiming van jouw bewustzijn. Hierdoor worden meer keuzes actief in jouw werkelijkheid. Ontdek in deze workshop hoe dit werkt.
In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt daar heb je invloed op.
Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is.
Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU- moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.
Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik
Meer informatie over mijn activiteiten kan je vinden op www.bronkracht.nl/activiteiten
Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?
Aanmelden via de website van Richard Pols
https://bronkracht.nl/quantumwaarneming/
Aanmelden: https://eventix.shop/2t9yqcfb
Locatie : De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813GR in Breda (wijk Princenhage)
Tijd : 19:45 uur tot 22:30 uur, inloop 19:30 uur (pauze + 21:00 uur)
Entree: € 35,00 p.p. (bij aanmelden koop je een ticket)
Meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met
Annie Fens 076-8871933, 06-53776005, per e-mail info@anniefens.nl
www.anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
(Het zijn besloten bijeenkomsten. Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt bij deze bijeenkomsten)


Evenement / Agenda delen: