Journey into deep Space

Miracle Life
27-05-2023
19:30
Miracle Life, Zoetermeer
Zuid-Holland
Zie event
muziek, zang en dans
nieuwe-aarde


Dit is een Co-creatie van frequentionele powerhouses Robert Huiskes en Maarten Huisman.

De intentie: Finding your brilliance and embracing the greatness of your soul mission!

Spiritualiteit wordt vaak gezien als “met dreads en een gitaar bij een vuurtje kumbaya zingen” of yoga en meditatie. Waar het eigenlijk over gaat is, jezelf (even?) ontdoen van de lasten van het leven en in diepe verbinding komen met jezelf en het hele universum. En of je dat nou doet met mediteren, een potje vrijen, je favoriete sport of een knallend technofeest… it’s all good!

Wij gaan deze avond uplifting melodieuze beats verbinden met een meditatieve reis. Door de reis in je bewustzijn, kunnen we deurtjes openen naar lagen in jezelf, waar je wellicht eerder geen toegang toe had. Kunnen letterlijk door het universum reizen, maar ook gaan drijven in het veld van bijvoorbeeld de oude indiginous, kristallen, geometrie of intunen bij de walvissen en orca's.

Het is wel belangrijk om er bewustzijn op te hebben en aanwezig te zijn. Drugs en alcohol kunnen de feestvreugde wel verhogen, maar vaak niet de helderheid en aanwezigheid. Vandaar dat we daar niet mee werken in deze reis. We gaan dus voor een "Natural High" en daarom gaan we helder en zuiver op reis in ons Zelf en onze multidimensionaliteit.

En dat dus ondersteund door een fijne mix van melodische deep techno. Voor ons is het thuiskomen, communiceren met andere dimensies, kruin open, hartchakra open en even helemaal verbinden met het universum.

Die verbinding willen we graag met jullie delen in deze eerste Journey into Deep Space sinds 2020. De intentie voor deze reis?

Finding your brilliance and embracing the greatness of your soul mission!!

We laten ons door de muziek en source leiden, maar dit is de planning:


Korte introductie over frequenties en multidimensionaliteit
Deel 1: We gaan de muziek door ons heen laten stromen, laten ons door de muziek meenemen naar hoger sferen.
We gaan jullie openen om heerlijke energie te ontvangen, het kruinchakra en hartchakra te openen, diepere verbinding met moeder aarde en het universum te ervaren.
Deel 2: We gaan ons helemaal open stellen om te ontvangen, maar ook om door te geven. Gezamenlijk maken we een enorm kanaal waardoor we de helende energie gaan uitdelen. Zet de ramen maar open, want er komt een kolom van liefde door ons heen waaruit we iedereen onbegrensd uit kunnen delen, pijnstukken uit het collectief kunnen helen, liefde de hele aarde over kunnen sturen. Als het stroomt is alles daarna intentie en niets is onmogelijk!


Wij zorgen voor water en thee en choco of iets dergelijks.

Namens de crew, Robert en Maarten


https://hipsy.nl/shop/16092-journey-into-deep-space
Evenement / Agenda delen: