Workshop SoulCollage® – thema: krachtdieren

Mirros
01-07-2023
13:30
Mirros, Poortugaal
Zuid-Holland
€30
doelgroep korting
workshop


Tijdens SoulCollage® zijn we creatief bezig met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Zonder na te denken pak je afbeeldingen die je aandacht trekken. Net even een seconde langer je blik op een afbeelding laten rusten, betekent vaak dat het beeld resoneert met iets in jou. Je hoeft helemaal niet te weten met wat, of waarom. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte collage je te vertellen heeft.

Je kunt tijdens de workshop één of twee kaarten maken, maar je kunt ook thuis, of met anderen in een volgende workshop, andere kaarten maken. Elke kaart representeert een afzonderlijke energie of stem die iets te zeggen heeft over onze levensreis. We maken onze reis plezieriger (niet per se gemakkelijker!) door het proces van SoulCollage® te gebruiken. Door naar de verschillende stemmen te luisteren, deze te waarderen en benoemen, erkennen we de verschillende delen in ons.
De kaart laten spreken is als het ontvangen van wijsheid van je eigen ziel.

In deze workshop komen we via een visualisatie bij je krachtdier, waarvan we een kaart maken. Via de kaart krijgen we een nog krachtiger boodschap, dan alleen via de visualisatie. Het is niet noodzakelijk de workshop Krachtdieren van 25-6 gevolgd te hebben, maar het geeft wel een bredere basis. Ik raad het dus wel aan.

Tijd: 13:30 - 16:30
Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 20 euro.

Mijn gegevens:
Mirjam Rosier
06 26846373
https://mirros.nl/index.html
Evenement / Agenda delen: