Basic DNA: Creëer een nieuwe realiteit (4 dagen)

Yasemin Bagdadi
15-06-2023
10:00
Online, Zoom
Online
€499
healing
nieuwe wetenschap


10 jaar geleden creëerde mijn ziel een ‘kans’ voor mij om te begrijpen waarom mijn leven niet stroomde zoals ik wenste.

Ik had een klein keelprobleem en dit leidde me naar een healer die een specifieke techniek gebruikte, die ik nog niet kende. Ik had wel ervaring met sjamanisme, aura healing en intuïtieve coaching (als klant).

De ervaring met deze healer echter heeft de richting van mijn leven VOORGOED veranderd. Het gevoel van deze healings energie was zo zuiver, zo licht….Zo verhelderend.

Ik besloot onmiddellijk om zelf Practitioner geworden van deze healing modaliteit en me te certificeren. Tijdens de eerste cursus om zelf Practitioner te worden (cursus Basic DNA) borrelde mijn ‘verborgen’ wens naar boven: een paar jaar in het buitenland wonen.

In een toekomst reading werd dit gezien. Voor het eerst accepteerde ik dat dit nu echt mijn realiteit zou kunnen worden. In plaats van het weg te duwen of vooruit te schuiven.

Ik voelde de opwinding en begon de healing & ‘digging’ werk te doen, liet ook anderen me daarbij helpen. Ik had toen nog geen idee dat dit de gewenste werkelijkheid veel dichterbij zou brengen.

—> Binnen 8 maanden na mijn eerste Basis DNA cursus had ik mijn soulmate ontmoet, had ik mijn appartement in Amsterdam verkocht, stapte ik in mijn auto met wat basisspullen en reed ik naar Griekenland, Thessaloniki. Daar heb ik 4 jaar gewoond en gewerkt als online practitioner. En daarna 2 jaar in Turkije.

Ik blijf nieuwe werkelijkheden creëren, shifts creëren in mijn leven én die van anderen.

Ik weet dat ik dit niet had kunnen doen zonder gebruik te maken van deze specifieke, zeer verrassende en vernieuwende healings modaliteit.
En ik ben zeer blij dat ik jou ook deze techniek mag leren, zodat je zelf verschuivingen kunt realiseren in jouw leven.
————

Word zelf Theta Healing Practitioner: Transformeer je eigen leven en die van anderen.

ThetaHealing is een modaliteit die zich richt op het verbinden met de theta-hersengolf toestand om toegang te krijgen tot je eigen beperkende overtuigingen en deze te veranderen, het helen van emotionele wonden en trauma’s, en het algehele welzijn te bevorderen.

Jouw eigen aangeboren genezing vermogen wordt aangeboord, energetische blokkades worden opgeheven en je creëert positieve verschuivingen/ SHIFTS in jouw leven.

Het is een pad met tal van mogelijkheden. De vraag naar alternatieve en holistische healings modaliteiten blijft groeien en als Gecertificeerde Thetahealing Practitioner kun je tevens professioneel werken. Juist veel professionele Intuïtieve Healers en Spiritueel Coaches scholen zich in thetahealing.
——————

Waarom ThetaHealing loont en zo groeit
Het paradigma van ThetaHealing verbindt een spiritueel zienswijze met een wetenschappelijke benadering van hoe ons onderbewustzijn werkt.

Je onderbewuste is een ongelooflijk krachtig systeem dat je wil beschermen, je veilig wil houden en je op zijn eigen unieke manier helpt om door het leven te navigeren.

Wanneer je ziektes creëert, wanneer je relaties niet stromen, wanneer je onvervulde verlangens hebt, kan het heel interessant zijn om te zien WAAROM en HOE je onderbewustzijn dit creëert.

Het probeert je echt te helpen.

Een belangrijk uitgangspunt bij ThetaHealing is dan ook dat je van alle ervaringen in je leven leert. Jouw onderbewuste zal niet altijd zomaar loslaten wat je hebt gecreëerd, want het diende jou om vooruit te komen, om nieuwe kwaliteiten te leren etc.

Het spitten, het DIGGEN naar wat jou blokkeert én naar wat jou dit POSITIEF oplevert, helpt jouw onderbewustzijn om definitief los te laten en verder te kunnen.
Je kunt zo echt verschuivingen realiseren in jouw leven. De weg gaat open..
————

Wat ga je leren in Basic DNA: We zullen technieken onderzoeken waarmee je levenspatronen kunt veranderen die worden vastgehouden door overtuigingen op kern, genetische, historische (o.a. groepsbewustzijn) en zielsniveau,

Leer waarom we dingen creëren in ons leven en wat we ervan leren. Begrijp spiritualiteit vanuit de 7 Lagen van Bewustzijn (De 6e laag is bijv. de laag van de wetten). Leer onderscheidingsvermogen bij het werken met gidsen en beschermengelen (spirits van de 5e Laag). Leer je gevoelens in balans te brengen, nieuwe gevoelens te ‘downloaden’. Krijg een inleiding tot Manifesteren in je leven. Leer Toekomst readings en basis principes. Praktiseer en verbeter je intuïtieve waarnemingen (zien, horen, voelen, weten). Ervaar de kracht van verbinding te maken met de Schepper van al dat is, de bronenergie via de 7e Laag van Bestaan. Leer en praktiseer getuige te zijn van healings door de schepper van al dat is, de bronenergie, de creator of all that is

Lees op deze pagina specifiekere informatie over wat je leert in deze cursus.
Meld je daar aan. www.yaseminbagdadi.com/theta-healing-practitioner-courses-basic-dna/
Of bel/app mij op 0626885743.
Dank!
Evenement / Agenda delen: