Ecstatic Dance Special: Eric Mandala (Canada)

Ecstatic Dance Breda
30-06-2023
19:15
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€26,50
community
muziek, zang en dans


Vanavond een héél bijzondere gast, die een korte tour door Europa maakt.

Eric Mandala is een kleurrijke Canadees die je als Ecstatic Dance dj, muziekproducent, componist en multi-instrumentalist het gevoel geeft alsof je onder de regenboog danst. Happy vibes die de community zin van de dansers tot extase brengen. Even wat anders dan een “gewone” dj.
Dit wordt er eentje om te bij te schrijven in je Ecstatic dagboekje.

We voelen ons bevoorrecht als klein clubje, dat we deel mogen uitmaken van zijn korte Europese tour die overwegend uit grotere festivals bestaat. Bij optredens gebruikt hij live looping, mixt die met (zijn) elektronische producties en speelt hij hedendaagse en etnische instrumenten. Hij mengt oude etnische dialecten met moderne klankgedichten (scat-poetry).

“Rain(bow) or shine?” We hebben airco in de zaal voor een cool Ecstatic.
Eric Mandala heeft gespeeld op, of was de producent van meer dan 30 albums en gaf acte de présence op festivals in alle werelddelen, om er een paar te noemen: Burning Man, Luminate Fest (NZ), Salvador Brazil Jazz Fest, Kyoto International (JAP), Tribal Gathering Panama, Kuranda Roots (AUS), Oregon Eclipse en de lijst gaat eindeloos door.

Vrijdag 30 juni 2023.
Deze wil je zeker niet missen! Meer info en tickets: www.ecstaticdancebreda.nl of https://www.facebook.com/events/1398190137700721
Evenement / Agenda delen: