Ecstatic Dance Breda: Ethnic Special met Sunra Project + Iris Pattyn

Ecstatic Dance Breda
02-06-2023
19:15
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€24,50
groepskorting
ceremonie
muziek, zang en dans


Kom en ervaar een unieke dansavond met deze Ethnic Ecstatic Dance special, waarin Iris Pattyn en Sunra Project hun meer dan 40 jaar ervaring in muziek, dans en soundhealing samenbrengen in een gloednieuw concept.

Met het Sunra Project brengt Dimitri (Dj Mantradeli) zijn eigen muziekproducties, waarin hij opzwepende djembé ritmes, tribal beats, didgeridoo, native american flutes en nog veel meer combineert en zorgt voor een unieke en meeslepende muzikale ervaring, afgestemd op de energie van de dansers. Mis deze bijzondere avond vol mystiek en originele muziek niet!
We beginnen de avond met een openingscirkel geleid door Iris Pattyn, waarbij zij ons lichaam in flow met de energie van de groep brengt. Haar jarenlange ervaring als Spiritueel Ceremonieel Leider in Native American Healing Arts brengt daarbij een diepere dimensie met zich mee.
Vervolgens neemt Dimitri ons mee op een muzikale dansreis met zijn nieuwe Sunra Project, waarin hij zijn eigen muziekproducties met etnische oorsprong brengt. Het belooft een avond vol mystieke melodieën en tribal sferen te worden, die speciaal is gecreëerd voor bewuste danspraktijken over de hele wereld zoals Ecstatic Dance, Movement Medicine, Shamanic Trancedance, 5 Rhythms, Open Floor, yoga en meer.

★ Sunra Project ★ is het nieuwe muzikale project van Dimitri, een gepassioneerde muzikant, dj en facilitator van Shamanic Trancedance en Ecstatic Dance. Na een diep innerlijk proces heeft Dimitri zijn eigen muziekproducties met etnische oorsprong gecreëerd. In diepe verbinding met Moeder Aarde, de Elementen van de Natuur en met de helpende hand van zijn Spirit Guides.
Als co-founder van Ecstatic Dance Belgium heeft hij sinds 2016 honderden Ecstatic Dance sessies in Europa onder de naam DJ Mantradeli gedaan.
www.sunraproject.com.

★ Iris Pattyn ★ is Spiritueel Ceremonieel Leider in Native American Healing Arts en bezielster van Butterfly Circles, een organisatie gespecialiseerd in spirituele bewustzijnsverruimende workshops. Ze deed 20 jaar onderzoek naar de ‘secret knowledge’ en toepasbare technieken van allerlei wijsgerige strekkingen, die van sjamanen maar ook die van monniken, dans- en stemgenezers enz. Ze ondersteunt sinds lange tijd mensen in de zoektocht naar hun eigen harmonie. Het is haar passie om als Soundhealer en Priesteres mensen te helpen en te ondersteunen bij hun levenspad, als onderdeel van haar trouwens bijzonder ‘geaarde’ aanpak.
Ze werkte jarenlang als geluidsingenieur op diverse filmsets, onder meer die van : ‘Karakter’ , de Oscar winnende Nederlandse film van Mike Van Diem. Door die ervaring verdiepte zij zich steeds meer in de verschillende niveaus en klankkleuren van de menselijke stem. Het werd haar passie te leren luisteren ook voorbij het hoorbare. Neem ’s een kijkje in haar agenda voor de mooie retreats die ze organiseert.
https://www.butterflycircles.com/
Iris en Dimitri zitten samen in het Ishtatara muziek project waar etnische ritmes samenvloeien met gechannelde gezangen.

Nog enkele voordelige duo-tickets beschikbaar!
Facebook event: https://www.facebook.com/events/176482361448980
Evenement / Agenda delen: