Equinox Zweethut Ceremonie

Welcome Home Bewustzijnscentrum
21-09-2023
10:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€100
naar draagkracht
ceremonie
muziek, zang en dans


De Equinox is een dag waarin het mannelijke er vrouwelijke in perfecte balans is. De dag en nacht zijn beide 12 uur, overal op de wereld. Ying en Yang zijn in de optimale balans te ervaren. Dit is een prachtig en krachtig moment om bewust te ervaren. Bij Welcome Home kiezen we ervoor deze bijzondere dag te beleven in de Zweethut…Wij kijken er naar uit! Ben je er bij?

Wat is een Zweethut Ceremonie?

De ronde hut, gemaakt van takken met hierover dekens, staat symbool voor de baarmoeder van de aarde. Hier kruip je – samen met een groep – in voor een innerlijke reis, begeleid door onze prachtige ‘reisleiders’. Een vuurdrager zorgt ervoor dat gloeiend hete stenen naar binnen worden gebracht, die zorgen voor extreme hitte in de afgesloten, pikdonkere hut.

De zweethut is een oeroud ritueel om ons te verbinden met moeder aarde en de spirituele wereld. Het is een detox op alle niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. De hut is een krachtplek om jezelf te ontmoeten, te openen en te verbinden met prachtige medemensen.

De rode draad tijdens een zweethutceremonie zijn de hete stenen, het water dat erop wordt gegoten, en jij. Hierbij komen ingrediënten als reiniging, drum, zang, wijsheid, stilte, loslaten en liefdevol samenzijn. Maar het gaat in een zweethut vooral om jou.

Een Zweethut-dag bij Welcome Home is gemoedelijk, licht én diepgaand…naar de kern van je bestaan.

We creëren hiervoor deze dag een krachtig en liefdevol veld en een veilige bedding om JeZelf te Zijn, te voelen, te ervaren en omarmen.

Wat dien je mee te brengen?

Er is fruit, thee en water aanwezig. We vragen je zelf een maaltijd (Potluck) mee te nemen om te delen met elkaar.

Daarnaast heb je een handdoek nodig en eventueel als je het fijn vindt een badjas/sarong/kimono.

E komo mai (wees welkom)
Evenement / Agenda delen: