Zweethut Ceremonie | Aloha Lokahi

Welcome Home Bewustzijnscentrum
16-07-2023
10:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€100
groepskorting
ceremonie
muziek, zang en dans


Deze dag gaan we met jong en oud de Zweethut in. Als een grote familie. We maken kinderen en opa’s en oma’s deelgenoot van de ceremonie ter ere van onze voorouders, alle generaties voor ons! Ter ere van onszelf! En ter ere van alle generaties na ons! Iedereen is welkom in de hut, maar het kan ook zijn dat bijvoorbeeld kinderen bij het vuur willen blijven samen met de opa’s en oma’s. Samen maken we de hut klaar, zingen we liederen en bereiden de maaltijden.

Wat is een Zweethut Ceremonie?

De ronde hut, gemaakt van takken met hierover dekens, staat symbool voor de baarmoeder van de aarde. Hier kruip je – samen met een groep – in voor een innerlijke reis, begeleid door onze prachtige ‘reisleiders’. Een vuurdrager zorgt ervoor dat gloeiend hete stenen naar binnen worden gebracht, die zorgen voor extreme hitte in de afgesloten, pikdonkere hut.

De zweethut is een oeroud ritueel om ons te verbinden met moeder aarde en de spirituele wereld. Het is een detox op alle niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. De hut is een krachtplek om jezelf te ontmoeten, te openen en te verbinden met prachtige medemensen.

De rode draad tijdens een zweethutceremonie zijn de hete stenen, het water dat erop wordt gegoten, en jij. Hierbij komen ingrediënten als reiniging, drum, zang, wijsheid, stilte, loslaten en liefdevol samenzijn. Maar het gaat in een zweethut vooral om jou.

Een Zweethut-dag bij Welcome Home is gemoedelijk, licht én diepgaand…naar de kern van je bestaan.

We creëren hiervoor deze dag een krachtig en liefdevol veld en een veilige bedding om JeZelf te Zijn, te voelen, te ervaren en omarmen.

Wat dien je mee te brengen?

Er is fruit, thee en water aanwezig. We vragen je zelf ingredienten voor een maaltijd (Potluck) mee te nemen om te delen met elkaar.

Daarnaast heb je een handdoek nodig en eventueel als je het fijn vindt een badjas/sarong/kimono.
Evenement / Agenda delen: