2-daagse workshop Sjamanisme

Cocky van Dam
09-07-2023
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 164,=


Data: zondag 9 en 23 Juli 2023

Deze workshop is ook geschikt voor de mensen die al eerder deel hebben genomen aan deze workshop e/o al bekend zijn met Sjamanisme.

Wat is sjamanisme?

Sjamanisme is oorspronkelijk ontstaan in Oost- Siberië en Mongolië. Bij het Sjamanisme gaat men ervan uit dat alles wat bestaat een eigen energieveld en bewustzijn heeft en dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

Wat komt er deze twee dagen aan de orde:

Liederen.
Universele symboliek.
Wat is nu werkelijk een Sjamaan. Hier gaat het niet alleen om de uitleg wat een Sjamaan is, maar ook om de beleving van zijn/haar energie.
The Elders: “Zij die ons voor zijn gegaan”
De ziel helen via een geleide meditatie (met Drum)
De kracht van de drum.
De 4 windrichtingen.
Rituelen en Ceremonies van verschillende sjamanen culturen uit o.a. Mongolië, Sardinië, Chili en Argentinië.
Uitleg van belangrijke krachtvoorwerpen waar Sjamanen mee werk(t)en en het effect wat krachtvoorwerpen hebben.
Kortom een zeer boeiende bewustzijns workshop geheel gericht vanuit het Sjamanisme.

Wist u
Dat antropologen er vanuit gaan dat sjamanisme is ontstaan in de oude steentijd? Naar alle waarschijnlijkheid was het de voorloper van vele andere religieuze en magische tradities.

Voor wie geschikt
Deze workshop is zowel geschikt voor mensen die al ervaring hebben of er kennis mee willen maken in sjamanistisch e/o energiewerk. Mocht u in het bezit zijn van een drum of een ander krachtvoorwerp, neem deze gerust mee op deze tweedaagse workshop.

Data: zondag 9 en 16 juli 2023
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur - Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 164,=. Voor koffie en thee wordt gezorgd, wel zelf lunch meenemen.

De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 82,=. Dit kan alleen via de website van Centrum-Nautilus

Extra info:
De afgelopen jaren is Cocky van Dam op allerlei plekken op aarde direct en indirect in contact gekomen met Sjamanen. Elk op hun eigen wijze, maar altijd vanuit dezelfde universele wetten brachten zij haar, via rituelen, in contact met de Grote Geest. Nu vele jaren later en na verschillende inwijdingen voelt zij de beweging om dit te delen met geïnteresseerde die ook een sterke band hebben met Moeder Aarde.
Evenement / Agenda delen: