Zweethut ceremonie 4 juni

Chanté Peta - Centrum voor Bewustwording
04-06-2023
09:30
Leusden
Drenthe
€75
ceremonie


De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde.

Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie.

De stenen vertegenwoordigen onze voorouders met al hun kennis en wijsheid. De kruiden die worden geofferd op de stenen zorgen voor een andere staat van bewustzijn waardoor het contact met je onderbewustzijn en de Spirits wordt vergroot. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen.

Al dansend, zingend en drummend vieren we voorafgaand aan de hut het leven en tevens wordt hiermee onze gronding versterkt, zodat we in de hut ons dieper kunnen verbinden met Moeder Aarde. Hoe sterker de verbinding met Moeder Aarde hoe sterker de connectie met Spirits.
Evenement / Agenda delen: