Zweethut Ceremonie | Aloha Lokahi

Welcome Home Bewustzijnscentrum
01-06-2023
10:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€125
naar draagkracht
ceremonie
muziek, zang en dans


Ervaar een krachtige Zweethut Ceremonie op een prachtige natuurlijke plek in Midden-Limburg, op ons eigen land van Welcome Home! DJ en Tom heten je van harte welkom op deze magische dag waarin je nog meer zult op gaan in het moment, in het Nu waar alles gebeurt.

Wat is een Zweethut Ceremonie?

De ronde hut, gemaakt van takken met hierover dekens, staat symbool voor de baarmoeder van de aarde. Hier kruip je – samen met een groep – in voor een innerlijke reis, begeleid door onze prachtige ‘reisleiders’. Een vuurdrager zorgt ervoor dat gloeiend hete stenen naar binnen worden gebracht, die zorgen voor extreme hitte in de afgesloten, pikdonkere hut.

De zweethut is een oeroud ritueel om ons te verbinden met moeder aarde en de spirituele wereld. Het is een detox op alle niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. De hut is een krachtplek om jezelf te ontmoeten, te openen en te verbinden met prachtige medemensen.

De rode draad tijdens een zweethutceremonie zijn de hete stenen, het water dat erop wordt gegoten, en jij. Hierbij komen ingrediënten als reiniging, drum, zang, wijsheid, stilte, loslaten en liefdevol samenzijn. Maar het gaat in een zweethut vooral om jou.

Een Zweethut-dag bij Welcome Home is gemoedelijk, licht én diepgaand…naar de kern van je bestaan.

Wat gaat jou dit brengen?

Loslaten van belemmerende patronen, gedachten en overtuigingen.

Helderheid krijgen over jou inner-teacher en jouw unieke expressie daarvan.

Energie en daadkracht om datgene wat je te doen hebt moeiteloos en vol vreugde te doen.

Dan ga je als een speer…

…van binnen en naar buiten, steeds verder ont-wikkelen om dichterbij JeZelf te komen en van daaruit te leven.

Genieten, met twee benen in het leven staan, vrij van het verleden en aanwezig zijn in het HIER en NU.

Groeien in Geven… met een open hart en heel je wezen jouw unieke bijdragen geven aan het bestaan – zonder terughoudendheid en angst.

We creëren hiervoor deze dag een krachtig en liefdevol veld en een veilige bedding om dwars door je angsten te breken en helemaal je grootsheid te ervaren, voelen en omarmen.

Over Tom Haemers:

Energie is neutraal! Totdat we er met ons ego een etiket op plakken is energie vrede. Dat is de basis van al zijn werk, een stapje opzij doen en een omgeving creëren waar energie vrij kan stromen in al haar facetten. Tom brengt je daarmee weer naar je natuur en biedt een ieder de mogelijkheid om jezelf te ontmoeten en alle schillen van aangeleerd gedrag en overtuigingen van je af te laten vallen.

Sinds 2010 verzorgd hij op verschillende plekken hutten.

“Er is in mij altijd al een diep weten dat ik thuis ben in de hut, dat ik er op mijn plek ben”. – Tom

Toen Tom bij Welcome Home op bezoek kwam en kennis maakte met Chantal en DJ, ging het vuur aan! Het kwam allemaal bij elkaar.

Samen hebben we inmiddels de zweethut gebouwd en ingewijd en hebben haar als Harmonie gedoopt.

Het voelt als een kado om met elkaar de handen in één te kunnen slaan op deze prachtige plek en fantastische mensen ook op deze manier te mogen gaan verwelkomen…Thuis bij Jezelf. 🙂

E komo mai (wees welkom)
Evenement / Agenda delen: