Divine Consciousness Activation

Activating Divine Consciousness
14-06-2023
19:30
De Noorderbron - Annerstreek 5 9468 AK, Annen
Drenthe
€50


Healingsavond: ‘Divine Consciousness activation’

Bij deze nodigen we je uit voor een krachtige helingsavond en energie-activatie gegeven door genezer en spiritueel leraar Divyael Pandya. Met behulp van zeer hoge energieën, gidsen en opgestegen meesters, helpt hij je los te komen van beperkingen en blokkades.
Hij brengt je terug bij het Meesterschap in jezelf, waardoor je jouw Goddelijke potentieel beter herkent en tot expressie kunt brengen.

Divyael Pandya;
Is een genezer en spiritueel leraar van een hoog kaliber die zowel in het verenigd koninkrijk als internationaal actief is. Van origine komt hij uit Singapore, echter woont en werkt al meer dan 35 jaar in Groot Brittannië. Hij is verbonden met de opgestegen Meesters en Aartsengelen van het licht die de mensheid helpen bij de opbouw van onze Lichtlichamen als mede de
voorbereiding op Ascentie. Zijn focus ligt op het activeren van het Goddelijk Bewustzijn in ieders persoon voor self-empowerment en heling.

Goddelijke Bewustzijn is het zuiverste aspect van de menselijke ziel, dat deel in ons wat onverwoestbaar is. Wij zijn, ieder van ons, aspecten van het Goddelijke en voor de meesten van ons is de kennis hiervan vooral intellectueel. Vrij weinig mensen kennen, geven uiting aan en zijn volledig geïnitieerd in deze Goddelijke energie.
Door de energieën van pure Liefde en deze hogere vibraties door ons heen te laten stromen en datgene los te laten wat ons niet meer dient, worden we weer wie we in werkelijkheid zijn, weten we waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan: perfectie.

De ervaring van iedere deelnemer is hierin uniek. Veel mensen zeggen dat ze zich erg liefdevol en vredig voelen en verkeren in een staat van gelukzaligheid. Anderen ervaren sterke emoties, resulterend in het loslaten en opruimen van emotionele blokkades. Weer anderen verliezen het gevoel van tijd, alsof ze zich in een andere dimensie bevinden en ervaren daarin vaak visioenen, kleuren of patronen van licht.
Een blijvende verschuiving en verruiming binnen het bewustzijn is in alle gevallen het gevolg.


Als deze activatieavond je aanspreekt, wees dan welkom op:
Datum: Woensdag 14 juni, start 19:30 uur (inloop 19:00)
Uitwisseling: 50,- euro. (Contant mee te brengen)
Tijdsduur: 2,5 a 3 uur
Voertaal: Engels (vertaling eventueel mogelijk)
Aanmelding en overige vragen gaan via Tobias Bruinen
Email: tbruinen@gmail.com Tel: 06-29541155


Aangezien deze heling liggend plaats vind, is het van belang om een matje, dekentje en eventueel kussentje mee te nemen!
Mocht je nog een voorproefje wensen van wat Divyael zoal doet, neem dan een kijkje op zijn youtube-kanaal onder de naam: Divyael Pandya.Hieronder een aantal testimonials:

“Ik heb verschillende healingsessies met Divyael gehad en ik ben nu pas echt aan het open gaan. Sinds ik mijn angsten onder ogen kom en in aanraking ben gekomen met universele waarheid ben ik pas echt in contact met mijn ‘IK BEN’/mijn goddelijke zijn.”
-Noéline

“Divyael is een zeer sterk verbonden ziel en met zijn leringen over Moeder Aarde, Quan Yin en de overige Opgestegen Meesters brengt hij ons in een gevoel van innerlijke vrede en liefde.”
-Irene Goddard

“Tijdens deze healingsessies werkt Divyael met de hoogte frequentie van pure onvoorwaardelijke liefde die je optilt naar een nieuw niveau van bewustzijn. Het is een ervaring die je wilt delen met anderen. Je voelt je helemaal één met de Universum."
-Jean Houghton


Evenement / Agenda delen: