Inner Compass Retraite

NeverLost
07-07-2023
14:00
Epe, Veluwe
Gelderland
€445
vroegboek korting
retreat


We gaan back to basics voor een weekend in de natuur. Geen telefoon, geen technologie, geen afleiding. Alleen jij, je uitrusting en je reisgenoten.

Ben je klaar voor de reis naar jouw essentie?

In deze retraite leer je:

Je kernwaarden herkennen en benoemen.
- De richting van je acties, focus en mindset bepalen.
- Hoe je leeft vanuit vreugde en intuïtie.
- Outdoor vaardigheden zoals vuur maken, bivak bouwen, en kompas lezen.
- Effectieve tools om mee naar huis te nemen voor het maken van keuzes en het verwezenlijken van intenties

Waar wijst jouw kompas je naartoe?
Wij geloven dat iedereen een innerlijk kompas heeft, een diep weten van waar je heen wil in je leven – bijvoorbeeld wanneer je je baan opzegt om ruimte te maken voor iets dat echt bij je past, ook als dit spannend is.

Deze heldere richting wordt alleen vaak verstoord door een overvloed aan indrukken, gedachten, emoties en zelfovertuigingen. We laten ons meeslepen door de waan van de dag en oordelen van anderen. We gaan niet voor onze dromen omdat we denken het niet te kunnen of uit angst dat anderen het niet goedkeuren. Hierdoor verliezen we contact met de kracht van ons authentieke pad.

Wat zijn jouw overtuigingen en angsten? Hoe houden ze je tegen?

Om weer te verbinden met je kompas, neemt NeverLost je mee naar je kernwaarden. Wat staat voor jou centraal – vrijheid, plezier, verbinding, groei? In interactieve en individuele oefeningen nodigen we je uit deze waarden te belichamen, want ze zijn meer dan een lijst woorden. Ze zijn jouw unieke richting in dit leven.Deze retraite voor persoonlijke ontwikkeling wordt geleid door Misha Martinovic en Ruben Mul beide gecertificeerde coaches en outdoor instructeurs.

De Inner Compass retraite bevat een praktische introductie in outdoor vaardigheden én begeleiding in (groeps)oefeningen waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Technieken uit Acceptance and Commitment, Meditatie, Schaduwwerk en Gestald ondersteunen ons in dit proces. De natuur vormt de oefenruimte om jouw diepere lagen te verkennen.

Outdoor en survival ervaring is geen vereiste voor deelname aan het weekend. De wens om jezelf te onderzoeken wel!


Ben jij klaar voor het avontuur?

Inner Compass Retraite
7 tot 9 juli 2023
Epe, Veluwe
Nederlandstalige retraite
Reguliere prijs €445,-

Kortingsopties:
Early bird tot 26 Mei €385,-
Vrienden korting: Breng een vriend en ontvang €30,- korting per persoon
Als geld je weerhoud van deelname, neem dan contact op en we zoeken samen naar een oplossing, mogelijk met een uitwisseling van werk.
Evenement / Agenda delen: