Lichtdag: In het licht van Babaji

Israna
24-06-2023
10:00
Centrum Welhoven in Vledderveen
Drenthe
€ 95
naar draagkracht
meditatie


Een dag in het licht van Babaji en zijn directe discipel, Swamiji

Wil je meer weten over de onsterfelijke Maha-avatar Sri Babaji en zijn directe discipel Swamiji? Wil je je contact met Babaji verdiepen?

Op deze bijzondere lichtdag vertellen wij over Babaji, zijn ashram en Swamiji. We zingen voor hen en openen ons in meditatie voor hun zegeningen. Sinds 2018 komen wij regelmatig in de ashram van Babaji ’s directe discipel, die wij Swamiji noemen.

We openen ons voor het licht, de liefde en de grace van de grote meester. Babaji heeft toegezegd in onze cursussen met zijn licht aanwezig te zijn. Dit is extra krachtig op dagen die geheel gewijd zijn aan Babaji en Swamiji.

Programma:

Allereerst willen we in meditatie samen de diepe liefde en verbinding met de Maha-avatar ervaren door ons tot hem te richten en zijn licht in ons leven uit te nodigen. We besteden ook aandacht aan je eigen proces, waarvoor we de grace van Babaji en Swamiji vragen. Je kunt je eigen thema’s laten opkomen:
Wat speelt er op dit moment in je leven? Waar wil je healing voor? Wat wil je loslaten? Wat wil je creëren?
De precieze vorm van de meditaties is nog niet bekend: we laten ons mede leiden door Babaji op de dag zelf.

We zullen wat meer vertellen over Babaji en Swamiji en de bijzondere manier waarop wij de ashram hebben weten te vinden met behulp van de heilige Neem Karoli Baba (1900-1973).

We wisselen het programma af met zingen van mantra’s of spirituele songs. Mogelijk doen we enkele oefeningen of bewegen we op muziek.

Door gezamenlijk met onze liefde uit te reiken, ontvangen wij de shakti, de goddelijke energie, waardoor healing plaatsvindt en wonderen kunnen gebeuren. Je hart gaat als vanzelf meer open. Je laat het oude los en opent je voor het nieuwe.

Maha-avatar Babaji:

De term "Maha-avatar" komt uit het Sanskriet, waar "Maha" "groot" of "hoogste" betekent, en "avatar" een goddelijke incarnatie op aarde. Maha-avatar Babaji begeleidde verschillende hoge meesters en heeft de Kriya yoga weer beschikbaar gemaakt. Ook wordt gezegd dat hij Jezus initieerde toen deze in India was voorafgaand aan zijn drie actieve laatste jaren.
Babaji wordt de ‘deathless guru’, de onsterfelijke avatar genoemd. Hij materialiseert en de-materialiseert zijn lichaam (meestal in de vorm van een jonge man) wanneer hij dat wenst. Hij verschijnt vrijwel alleen aan heiligen op aarde om hen te begeleiden op hun missie. Een enkele keer echter ook aan mensen die dit sterk verlangen en er klaar voor zijn en/of het bijzonder hard nodig hebben.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor mensen die enig idee hebben wie maha-avatar Babaji is en/of serieus geïnteresseerd zijn om meer over hem en Swamiji te horen en hun energie willen ervaren.

Praktisch:

De cursus wordt gegeven in Centrum Welhoven, Werkhorstlaan 2, Vledderveen. De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur. ‘s Ochtends en ’s middags beginnen we met enkele fysieke oefeningen of bewegen op muziek/swingen om de fysieke stroming te bevorderen en de gedachtestroom tot rust te brengen. Er is een ruime pauze tussen de middag van een uur en een kwartier. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Bijdrage:

Je bepaalt zelf je bijdrage voor deelname aan de lichtdag (tenzij anders aangegeven). Het richtbedrag is €95 maar je kunt daar dus van afwijken. Om het aangereikte te kunnen blijven oefenen zullen (bij voldoende belangstelling) de meditaties achteraf als downloads of op CD’s te verkrijgen zijn. De kosten voor de downloads zijn €25, voor de CD’s € 30 plus verzendkosten.

Aanmelden:

Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Evenement / Agenda delen: