Je eigen licht leven

Frido Bijl
06-10-2023
13:00
Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda Centrum
Noord-Brabant
€ 69
healing
workshop


JE EIGEN LICHT LEVEN (TEACHING, LICHT- EN SCHADUWWERK)
In deze workshop kun je in contact komen met het licht in jezelf. Het werk is openend en gericht op de terugkeer naar je ware essentie. Deze dag is uniek door de combinatie van transformatief werk en kennisoverdracht.

Frido laat je vanuit zijn helderheid voelen hoe het is om meer uit te lijnen met jouw licht. Je maakt verbinding met je licht en kracht, voelbaar (door)levend en stromend in je lichaam. De schaduw die je tegenkomt, transformeer je naar een doorstromende energie. Door deze energetische shift kun jij je ware zelf meer belichamen. Tijdens deze workshop werkt de samenbundeling van energieën krachtig door.

In de namiddag zal Frido zijn opgedane kennis, ervaringen en praktische tools over 'licht' met je delen die direct toe te passen zijn in je leven. Tot slot is er gelegenheid om Frido vragen te stellen waarin hij zijn visie kan delen.

OVER FRIDO
Frido heeft een praktijk in Nijmegen. Zijn werk is openend en bestaat uit individuele sessies (o.a. readings, energiewerk, zielsopstellingen) en workshops waarin hij mensen in contact laat komen met hun diepere kern. 

MEER INFORMATIE
Vrijdag 6 oktober 2023
13.00 - 17.00 uur
Centrum Zuiderlicht
Kloosterlaan 138a, Breda Centrum

69 euro
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar
Evenement / Agenda delen: