Retourtje Hemel

Bonnie Bessem
17-05-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 19,50
healing
workshop


Op woensdag 17 mei is Bonnie Bessem, psychologe, auteur, medium en levenscounselor te gast voor een lezing Retourtje Hemel.

Bonnie is al 30 jaar naast psychologe ook medium. Een interessante combinatie. Deze avond neemt ze je mee om zelf ook verbinding te maken met jouw eigen SpiritTeam. Hoe kun jij zelf die verbinding gaan voelen en hoe weet je welke boodschappen kloppen?

Bonnie vertelt uit eigen ervaring en schept een veld waardoor je kunt gaan ervaren.

Drs Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur, medium en levenscounselor en combineert de psychologie en de spiritualiteit voor begeleiding, groei en bewustwording.

Ruim 20 jaar begeleidt en traint ze volwassenen en kinderen en maakt daarbij gebruik van gesprekken, visualisatietechnieken, mediumschap en spirituele bewustwording om een diepe genezing te bewerkstelligen. Ieder mens heeft de potentie tot grootsheid en ongelimiteerde vaardigheden tot zijn/haar beschikkin

Bonnie heeft eind 2014 heeft ze het LevensCollege geïnitieerd en mede opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid dat een weg biedt naar levensvreugde. Het LevensCollege verzorgt opleidingen, lezingen, inspiratieworkshops en counseling voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als mens en counselor.
Ze doceert Mediumschap, Healing & Bewustwording en De Levensinitiaties®.

“Mijn missie in het leven is om zo veel mensen te laten ervaren wie ze van essentie zijn. Dat ook jij jouw grootste potentieel mag ontdekken én leven. Dat je gaat beseffen dat je de Schepper kunt zijn van je eigen leven en dat je leert samenwerken met jouw onzichtbare team.”

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-
Evenement / Agenda delen: