Vaderdag Special – Ontmoeting met jouw voorouders & het collectieve vaderveld

Nanna Nicole
10-06-2023
10:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 111,-
healing
workshop


Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, dat gaat natuurlijk nog veel verder terug. En ‘men’ zegt dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En misschien herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je ‘iets’ bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet? It could be anything…

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, het goddelijke, de krijger, … Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van hartgedragen daadkracht. En de mogelijkheid om deze kwaliteiten weer helemaal te integreren in jouw leven.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Vaderlijn, krijg je op een ander niveau een dieper begrip voor jij bent geworden. Je kunt daar laten wat niet van jou is. De energie, een dieper weten, meenemen die wel dienend is, in dit leven, voor jou, en de jouwen.

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat tot 7 generaties terugstappen in jouw Vaderlijn. Om te voelen, te ervaren wat deze Vaders jou nog door willen geven. Om vervolgens het collectieve Vaderveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend & verhelderend. Het enige wat het van jou vraagt is overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden.

Je bent welkom!
Voor alle mannen, vaders en zonen, vrouwen, moeders en dochters…
Een vader hebben we allemaal.

Nanna Nicole is Medizijnsvrouw. “Op Reis door mijn eigen leven, heb ik al veel verschillende (om)wegen bewandeld om nu al een aantal jaren mijn ware pad gevonden te hebben: met de hulp sjamanistische en systemische rituelen mijzelf én de ander te herinneren wie wij werkelijk Zijn, wie jij bent. Jouw Ware Aard en meest Zuivere Zijn. Voorbij, of door, alle lagen.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 10 juni
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 111,- (inclusief lunch)

Evenement / Agenda delen: