De beweging van 2023

Nina Elshof
10-05-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 19,50
nieuwe-aarde
workshop


Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; zij vormen het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

De wereld is extreem in transitie. Door energetische patronen te herkennen, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Je kunt dit niet veranderen, wel kun je je er bewust van worden. Het wordt hiermee duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan en hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan. Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken. De Nine Star Ki patronen laten zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie.

Nine Star Ki helpt om de energetische bewegingen van dit moment op een dieper niveau te begrijpen en te herkennen hoe alles samenvalt en op een zekere manier ‘klopt’.
Hierdoor kun je, ondanks de onrust, stevig in je eigen centrum blijven staan.

Nina is een pionier, een wegbereider die je kijk op de wereld en jezelf transformeert. “Ik leef het leven vanuit de filosofie van Feng Shui en Nine Star Ki.”
Met haar werk en bijdragen wordt Nina breed erkend als een ervaren master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-
Evenement / Agenda delen: