The Wave – een reis door het lichaam naar het leven

Stefaan Meus & Marja Nieuwveld
05-05-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
vrijwillige bijdrage
healing
nieuwe-aarde


The Wave – Een reis door het Lichaam naar het Leven, deze avond zal in het teken van de vrijheid in de Cultuur-Kerk Op Hodenpijl – een geboorte plaatsvinden van het boek – The Wave, met als trotse ouders Stefaan Meus & Marja Nieuwveld.

Onze reis ging door de diepe dalen van onze lichamelijke en mentale beperkingen tot we daardoor ook het paradijs ont-dekten. Door open en nieuwsgierig te zijn, hebben we de universele taal van ons lichaam leren begrijpen en is onze angst in vertrouwen getransformeerd. Onze inzichten willen we graag met de hele wereld delen. Het boek zal als de steen der wijzen, een ieder inspireren om de golven van de universele waarheid van het lichaam te laten ontvouwen. Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam je wilt vertellen?

Sta je open voor de mogelijkheid dat wat je altijd hebt gedacht een illusie blijkt te zijn? Met als uitgangbasis de bio-logische natuurwetten en als fundament onze microben, nemen we je mee door je eigen lichaam. Wij proberen het gat te sluiten tussen wetenschap en spiritualiteit en laten je kennismaken met een ander wereldbeeld en een gezonde kijk op ziekte. Deze visie laat de medische, energetische, spirituele en bio-logische bril versmelten en biedt je een quantumsprong naar vrijheid.

“De wereld hoef je niet te veranderen, alleen je denken.”

De kennis van de bio-logische natuurwetten is gebaseerd op natuurlijke wetmatigheden, waar je niet omheen kunt en die wij als vertrekpunt gebruikt hebben om het leven te kunnen begrijpen. Deze natuurwetten zijn van toepassing op elk levend wezen op aarde en op alle (chronische) ziekten, met uitzondering van ongevallen en toxische vergiftigingen.

De presentatie staat in het teken van een interactieve audio-voorstelling en een overdosis inspiratie. Het wordt een dans op de golven van muziek, beeld en creatieve elementen.

Boekverkoop
Om de geboorte van ons boek te vieren, kun je het boek enkel die avond ter plekke kopen voor Euro 20.- i.p.v. Euro 28.-

Praktische informatie:
Datum: 5 mei 2023
Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur
Prijs: € vrijwillige bijdrage
Evenement / Agenda delen: