Trouw Zijn aan Jezelf – Deel- en Drumcirkel

Natural Source Retreat
13-05-2023
10:45
Ecodorp Bergen
Noord-Holland
€ 30 / € 35,50


Hallo lieve, mooie jij,

Trouw Zijn aan Jezelf.
Wat houdt dat in voor jou? Ben jij altijd trouw aan jezelf of verlies je jezelf wel eens hierin? Wat heb je nodig om trouw te zijn én te blijven aan jezelf?

Kom je mee samen verbinden, delen, spelen en helen…..door elkaar te zien, te horen, te beluisteren, te ervaren en te bekrachtigen? In een warme, veilige, geborgen sfeer mag er gedeeld worden wat er gedeeld wil worden.
Alles vanuit gelijkwaardigheid en in vertrouwen.
Samen delen, is samen helen. Voor jezelf, de ander én het collectief.

Wij starten met een ❤-meditatie.
Je komt in een diepe ontspanning, bevrijdt alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft in jouw leven en komt in verbinding met jouw kern en
❤-energie. Leven vanuit jouw kern en ❤frequentie, is leven in onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en de ander(en) toe en gelijkwaardigheid in relaties van welke aard en met wie dan ook.
Zo kan iedereen zijn volle potentie leven....zijn zielsmissie.
In ons ❤ en onze kern zijn onze zijns- en zielskwaliteiten (zelf)liefde, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eenheid, heelheid en vrijheid aanwezig.
Het gaat voorbij aan belemmerende overtuigingen, aannames en conditioneringen en ook aan de systemen van waaruit wij leven.
In ons ❤ en onze kern zijn wij allemaal aanwezig in het Hier & Nu en voelen wij ons allemaal blijer en energieker.
Na de ❤ meditatie delen wij over "Trouw zijn aan jezelf" zodat er diepe(re) lagen aangeraakt, bevrijdt, ontwortelt, getransformeerd én zelfs getransmuteerd mogen worden.
Hierna drummen en ratelen we er op los om alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft los te schudden. Hierna volgt een lichaamsbeweging zodat jouw lichaam, ziel, ❤ en geest volledig gevuld wordt met nieuwe energie én inspiratie.
We sluiten af met een korte meditatie en deelcirkel.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
Wij ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

Aankomst: vanaf 10.45 uur.
Wij starten om 11.00 uur en sluiten deze magische en waardevolle dag af om 17.00 uur.
Locatie: Yurt in Ecodorp Bergen (Noord-Holland). Exacte locatie volgt in een deelnamebevestiging.
Jouw bijdrage/investering in jezelf is: € 30 Early Bird prijs tot en met 11 april. Na 11 april € 35,50. Dit bedrag is inclusief thee, versnaperingen en (h)eerlijke biosoep.
Wat neem je zelf mee: een drum en/of ratel, warme sloffen en/of pantoffels want de schoenen mogen uit. Voel je vrij jouw eigen meditatiekussen of -stoel en/of deken(s) mee te nemen. Er zijn een aantal meditatiekussens en dekens aanwezig.
Wil je aanwezig zijn? Stuur ons een e-mail op rubenmirjam@naturalsourceretreat of neem contact op met Mirjam via 06-29374047.
Evenement / Agenda delen: